2777
2789
عنوان

علت سرگیجه

| مشاهده متن کامل بحث + 3947 بازدید | 28 پست
تو شهر خودمون بهترین دکتر گوش رفتم بهم گفت گوشت مشکلی نداره و معلومه حتی از کودکی هیچ وقت بیماری گوش ...

من تجربه خودمو گفتم 

دوست همسرم سالها سرگیجه داشت فقط با دارو کنترل بود 

فرستادیم‌ پیش شنوایی سنج و براش مانور انجام داد و خوب شد 

من پارسال سر دخترم خیلی سختی کشیدم شما همه رو چک کردید اینم چک کنید 

کریستال گوش با ازمایش و ام ار و ای و اینها معلوم نمیشه فقط،همین تست مانور 

فعلا امضا ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تجربه خودمو گفتم  دوست همسرم سالها سرگیجه داشت فقط با دارو کنترل بود  فرستادیم‌ پیش ش ...

باشه اینم پیگیری میکنم ممنون از راهنماییتون 💐

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

ممنون عزیزم ، سرگیجه دخترتون چجوری بود ؟ مامانم میگه سرش سنگینه

منگ بود 

بستگی ب اینکه کدوم کانال ها درگیر باشند فرق داره شش تا کانال هست 

دختر من سه تا کانالش درگیر بود

فعلا امضا ندارم
منگ بود  بستگی ب اینکه کدوم کانال ها درگیر باشند فرق داره شش تا کانال هست  دختر من سه تا ...

ممنون ک توضیح دادین من همون‌جوری ک گفتین سر مامانمو به چپ و راست چرخوندم اما گفت سرگیجه نگرفته و مردمک چشماش هم تکون نخورد پس یعنی مشکل از کریستال های گوش نیس ؟

ممنون ک توضیح دادین من همون‌جوری ک گفتین سر مامانمو به چپ و راست چرخوندم اما گفت سرگیجه نگرفته و مرد ...

بازم بدید یک شنوایی سنج چک کنه 

بذارید از استاد سوجوکم بپرسم راه حلی دارند 

فعلا امضا ندارم
ممنون خیلی لطف میکنید 

نوک انگشت بندداوب شصت رو ماساژ بدید و دو طرف انگشت رو 

یکی هم انطباق کبد و کیسه صفرا که میشه نصف کف دست که نزدیک مچ هست 

اگر متوجه نشدی بگو برات عکس بفرستم 

۳ تا ۵ دقیقه با روغن بادام یا سیاهدانه ماساژ بدید دو سه بار در روز تکرار کنید 

اگر درد داشتند در موضع ماساژ بهم بگو 

فعلا امضا ندارم