2777
2789

اینجا 99 درصد جوابشون معلومه تو کشور ما جا نیافته

زندگی با کتک  کاری و زور و اجبار انگار بیشتر میپسندن

تا ی رابطه ای ک عاشقانه بوده و حالا ب هردلیلی بنا ب تصمصم طرفین تموم شده

درخواست دوستی ندیددد   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینی که شما میگی اسمش ازدواج نیست ، زنا است. ازدواج یعنی پیوند معنوی و دینی (هرکس با توجه به اعت ...

خب بگین اعتقاد ندارم

چرا توهین میکنین؟؟

مردایی که چندتا زن قانونی و معنوی دارند زناکار نیستن؟؟!

اینجا 99 درصد جوابشون معلومه تو کشور ما جا نیافته زندگی با کتک  کاری و زور و اجبار انگار بیشتر ...

ولله ما سنتی ازدواج کردیم کتک کاری و زوری هم نبوده با تمام مشکلات و خوشی هامون راضی هستیم  اطرافیانمون هم کتک کاری ندیدم همه زندگی نرمالی دارن الحمدلله

خب بگین اعتقاد ندارم چرا توهین میکنین؟؟ مردایی که چندتا زن قانونی و معنوی دارند زناکار نیستن؟؟!

تبادل نظره ، من هم نظرم درباره این افراد اینه .

ازدواج هم همزمان فقط با یه نفر امکان پذیره، از نظر من صیغه هم به همون کثیفی ازدواج سفیده.

ازدواج نیست تو ازدواج پیش خدا به هم متعهد میشید از نظر قانونی هم مزایایی داره مثلا تکلیف بچه ها معلو ...

پس اونایی که ازدواج شرعی کردن و خیانت میکنن چی؟؟

اونایی که مطابق شرع چندتا زن دارن چی؟؟

چونکه شرعیه چیز خوبیه؟؟

پس اونایی که ازدواج شرعی کردن و خیانت میکنن چی؟؟ اونایی که مطابق شرع چندتا زن دارن چی؟؟ چونکه شرعی ...

چی رو با چی قاطی میکنی. گفتم حداقل تکلیفت معلومه میدونی قانون حمایتت میکنه بچه ات بی شناسنامه نمیمونه انگ هزار چیز بهت نمیزنن طرف هم حواسش رو مجبوره جمع کنه. کلا ضرر ازدواج سفید مال زنه نه مرد

میشه بگی چرا مجبوره حواسش رو جمع کنه؟

اگه دوست نداری قانع بشی که هیچ .بحثی نیست. ولی به نظر خودت مردی که خودش رو در برابر خدا و قانون متعهد قرارداده با کسی که حتی حاضر نیست اسمت تو شناسنامه اش باشه یکیه؟ مردی که اگه بچه دار بشه طبق قانون هم خرج بچه رو میده هم مواظبشه  هم به زنش میرسه با مردی که اگه بچه دار بشی  تهش ردیف میکنه که بندازیش در یه سطحه؟ 

اگه یکی دوست داره با کسی رابطه داشته باشه ممکنه اینکاررو بکنه ولی عواقبش هم پای خودشه. 

این دختره که نباید ساده و بیفکر  باشه  وگرنه ذات پسرا ک  بی مسولیتی هست .

دو نفر میشناسم هفت ساله که دارن باهم بصورت ازدواج سفید زندگی میکنن و بشدت هم همو دوست دارن و به هم وفادارن.

در مجموع تعهد یه چیز ذاتی هست، وگرنه این همه ادم متاهل که روابط مخفی دارن توی جامعه وجود نداشت. ولی توی ایران چون در مجموع خیانت زیاده، و اعتماد ها به هم خیلی کمه، اکثر مردم نگاه منفی به ازدواج سفید دارن وگرنه توی غرب کاملا عادی هست نمونش زندگی رونالدو با دوست دخترش.

این یه چیز کلی و نمیشه نظر داد  

ولی با ازدواج سفید مخالفم ، یعنی تو همه‌جوره با من باش ولی هیچ تعهدی نداری ک اگه پس فردا باردارت کردم اون بچه از منه !  ازدواج سفید یعنی من یه ادم‌ناپایدارم ممکن‌نظرم عوض بشه و میترسم ک ب تو تعهدی بدم ک از پسش برنیام و براحتی بتونم کنار بزارمت