بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بودم میگفتم عامو جون خودت ولمون کن بیزو بخوابما
برو خودت تنویی بخور
تبریک
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ای خدا 😂😂😂 بچه خورده تو ذوقش گناه داره کاش یواش بهش میگفتی
شوهر من که لقمه رو میاره میچسبونه به لبم میگه بخور تا اشتهات باز شه پاشی با من بخوری 😂
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
خابالو بودم دیدیم ناراحت شد الان ب زور چشام بازه دارم با گوشی بازی میکنم خوایم نبره بخوره بیاد اتاق از دلش در بیارم گناه داره بدون من هیچی نمیخوره واسه همون بیدارم کرده 🙃
من یه ماه پیش یه مریضی خیلی بد گرفتم بعدم فوراپریودشدم به زوروبدبختی بچه روخوابوندم وخودم باسختی زیاد خوابیدم بعد یه ربع شوهرم اومدبیدارم کرد پاشومیوه بخور🥲
من با خانواده شوهرم رفت آمد نداریم تنهایی میره خونه مامانش اونجا ی شکلات هم بدن نگاه میداره با هم بخوریم منم اونجوریم اصلا بدون هم از گلومون پایین نمیره حتی ی شکلات 🙃