2777
2789
عنوان

حس بدتنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفکر بودم ولی کسی به دلم نمینشست و اون جوری که میخواستم پیش نرفت

شاید منم مث شما بشم🥲

میفهممتون

لایک نکن مگر اینکه خودم بگم😑هی نوتیف میاد با ذوق باز میکنم میبینم لایکه🤦🏼‍♀️😑😂
یه دختر جوون توی این دوره چرا انقدر باید فکرش بسته باشه؟این حرفو مادرِ مادربزرگامون میزدن عزیزم همه ...

هم خوشگلم هم تحصیلات دارم هم خانواده ی خیلی خوبی دارم ولی ....

خیلی تلاش کردم و نشد دیگه از کل زندگیم نا امیدم بخداا 

اول با مشاور صحبت کن...بعدشم عزیزم شما همینطوری بشینی یکی نمیاد بگیرتت باید توی جامعه بری با پسرای مختلف آشنا بشی اینم بگم تا یذره صمیمی شدی فکر نکن دیگه این عشق زندگیته و تموم شد چون دقیقا همون ممکنه یا ضربه بزنه شناختن آدما کار سختیه که فقط با زیاد قرار گذاشتن زیاد صحبت کردن بهتر میتونید همو بشناسید

اول با مشاور صحبت کن...بعدشم عزیزم شما همینطوری بشینی یکی نمیاد بگیرتت باید توی جامعه بری با پسرای م ...

الان بعضی دخترا همه جوره خودشونو در اختیار پسرا میزارن سمت یکی مثل من نمیان 

منم چن سال از شما کوچیکترم همه ی این شرایط رو دارم اما تاحالا پارتنری نداشتم متأسفانه 

خیلی بده و متاسفانه پسرایی که سر راهم قرار میگیرن خوب نیستن اینم امتحانه منه تو این دنیا ولی به خدا قسم دیگه مغزم نمیکشه نمیدونم از این به بعدش رو چطوری دوووم بیارم از سرکوفت خسته شدم

خیلی بده و متاسفانه پسرایی که سر راهم قرار میگیرن خوب نیستن اینم امتحانه منه تو این دنیا ولی به خدا ...

دقیام واسه منم همینطوره کیس مناسبی نبودن اما شما چرا سرکوفت هارو به خودت میگیری؟چرا از اون آدم ها دوری نمیکنی؟