2777
2789
عنوان

عاشق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3427 بازدید | 22 پست

عجیب برام مهر داره ‌...نصف شب از خواب می پرم یاد اون میوفتم اصلا حالم خوب نیس اصلا ....بخدا دختریم نیستم بگین باایکی دیگه وارد رابطه شو تااینو فراموش کنی ...ولی واقعا دست خودم نیس ...چون توی خانواده مذهبیم هستم و اینجور چیزا براشون جانبوفتاذه ....اونقدر دوسش داشتم که گفتم راهشو پیدا میکنم برا درارتباطی بودن باهاش

دیشب که رفتم مغازشون وقتی خریدمو کردم گف چه عجب چیزی که میخواستی و پیدا کردی راحت البته دفعه‌ای قبل برااای اینکه بااین حرف بزنم میگفتم پیدا نمیکنم ...بعد گفتم دفعه قبلم پیدا کردم فقط مارکشو یادم رفته بود ...گفتم ناراحت نشی ازحرفم که دفعه قبل گفتم برام پیدا نکردی گف نه بابا دیوونه مگه بابچه طرفی ...چون تو خودت زود ناراحت میشی فکرکردی منم ناراحت شدم .....گفتم ازت حس خوبی میگیرم که اینو گفتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خریدمو کردم و اومدم بیرون ولی دلم طاقت نیوورد مخصوصا که تنها بودددد دوباره برگشتم گفتم چیزی دیگه می‌خواستم یادم رفته بخرم .‌‌‌‌‌گفت تو هروقت منو میبینی فکرکنم یادت می‌ره نه .ووواقعغ هم همینجوریه فقط بخاطر این میرم ولی گفتم نه ازبس عجله دارم و همش استرس دیر نشدن ....گفت چند سالته و.....

بعد پرسید چی میخونی و فلان ....اومدم که برم بیرون دوستم دوباره مجبورم کرد گفت بروبرای منم فلان چیزو بگیر ...البته میدونست من عاشق این پسره هم میخواست بیشتر جلو چشمش برم ....بعد وقتی وارد شدم گفت توکه اومدی باخنده البته .....بنظرتون اونم یه حسی داره بانه

بعد پرسید چی میخونی و فلان ....اومدم که برم بیرون دوستم دوباره مجبورم کرد گفت بروبرای منم فلان چیزو ...

واااااییییییی واااااااییییی

عاااااااشقی بد دردیه 

دور از جون شما اما

خدا کنه آدم بمیره ولی عاشق نشه....

آدم سکته کنه اما عاشق نشه 

انسان مخصوصا دختر خیلی بدبخته وقتی عاشق بشه خیلی بدبخت..💔

خدآیا او‌ جآن من است جآنش را سلامت دار..💙