سایهشب مدیر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 442 عنوان خونه تکونی | مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 33 پست خانوما شروع کردین خونه تکونیتون چند روز طول میکشه 1402/11/24 | 23:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sabzoabi عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 498 خدآیی کف خونه تا آخر ماه که هیچ تا هفته دیگه تمیز میمونه !!؟!؟اگه اینطور که خوش به سعادت تون کف خونه ... من سگم دارم با وایتکس و شوینده سیم ظرفشویی بزنم سفیدشهروزای اخر جارو وطی اره چرا تمیز نمونه؟
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9057 من سگم دارم با وایتکس و شوینده سیم ظرفشویی بزنم سفیدشه روزای اخر جارو وطی اره چرا تمیز نم ... سیم ظرفشویی لعاب سرامیک میبره به نظرم همون شوینده کافیه بعدم حواست به ریه های خودت اون حیوان هم باشه وایتکس بوش خیلی بد اگه واقعا کثیف نیست به شوینده ملایم استفاده کن ترجیحا سگت هم خونه نباشه گناه داره بوی شوینده آزارش میده اونی که بویاییش از ما قوی تره همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
sabzoabi عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 498 سیم ظرفشویی لعاب سرامیک میبره به نظرم همون شوینده کافیه بعدم حواست به ریه های خودت اون حیوان هم باش ... تمیزکننده من گرفتم...دامستوس... نمیدونم والا ببینم چجوری میشه... اره درو پنجره ها بازن خیلی خسته شدم چرا تموم نمیشه کارا
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 9057 تمیزکننده من گرفتم...دامستوس... نمیدونم والا ببینم چجوری میشه... اره درو پنجره ها بازن خیلی خ ... دامستوس بوی وایتکس میده اصلا وایتکس غلیظ شده است همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی