2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من میخام‌مغازه لباس فروشی بزنم..جوراب و تیشرت و...کسی نظری نداد نمیدونم این کار کنم یا نه 

فقط لباس بچه بریز، من تو یه فروشگاه کار میکردم که هم زنونه داشت هم بچگونه ولی بیشتر فروشش از بچگونه بود ، مردم خودشون میومدن میگفتن اینقدر گرونیه ما خودمون چندساله لباس نخریدیم قبلیارو میپوشیم بچه ها واجب‌ترن. هم کوچیکشون میشه هم چیزی مد بشه یا عید بشه همشون بهونه میگیرن لباس میخوان

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
فقط لباس بچه بریز، من تو یه فروشگاه کار میکردم که هم زنونه داشت هم بچگونه ولی بیشتر فروشش از بچگونه ...

فدات بشم عزیزم ممنون از محبتت

آخه حس میکنم سرمايه بیشتری میخاد..تنوع بیشتری هم داره...خودم ک بچه ندارم نمیدونم چرا لباس بچه سخته برام 😁

چرا این استیکر فرستادین مگه بده؟

نه شغلم رو دوست دارم

ولی گاهی اوقات از نظر روحی و جسمی آزار دهنده‌‌ست

مخصوصا اگر حوزه‌های کیفری باشی

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

فقط لباس بچه بریز، من تو یه فروشگاه کار میکردم که هم زنونه داشت هم بچگونه ولی بیشتر فروشش از بچگونه ...

ببخشید اطلاعی از درصد سود نداری؟؟آخه پولم کمه میخام وام بگیرم..نمیدونم آنقدری درآمد داره ک بشه قسط وام و اجاره داد😁