2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ما به هم میرسیم ؟ کی ؟  کی سرکار میرم ؟  بچه علی چیه ؟

حسم میگه بهم می‌رسید ولی زمانش دوره

سه وعده دیگه سرکار میری

حسم میگه بچش دختره

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️
احتمالا تو سال جدید نفر بعدی رو کلا بیخیال شو 

عریزم میشه ببینی این خواستگار جدیدم چی میشه؟خیلی دلشوره دارم.

بعد این بازم کسی میاد .واقعا دلم شور میزنه

هر روزم با توکل بخدا زیباتر میشه😍
خب با این کسی ک وارد رابطه میشم خوب هس ؟ شخصیتش  ممنون

بله حس میکنم آدم خوب و کیس مناسبی برای ازدواجه و صاف و صادق هست

حساب من از مردم این شهر جداست امید من به خدا بعد خدا هم بخداست❤️

.

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

حست درموردمن چیه؟

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩