2777
2789
عنوان

👗👠👡👜💍مراکز خرید خوب تبریز لطفا

27693 بازدید | 25 پست
مراکز خرید ظاهرا تبریز خیلی داره ، کدوم بهتره؟ من خیلی زمان ندارم ، میشه راهنمایی کنید
مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !
اگه جنس هوب واصل ترک بخوای لاله پارک برو البته خیلی گرونن ها کومه-وسهندیه وستاره باران تو نصف راه هم خوبن
دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا
به ترتیب برن و گرونی لاله پارک ستاره باران
اطلس
برج بلور
برج شهر
برج سفید
اسکان
رشدیه جواهر
و بازارش که خیابان تربیت هم هست توش
خیابان شهناز
چهار راه آبرسان
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اطلس تو ولیعصره خیلی هم گرونه. بیا ستاره باران هم ارزونه هم شیک من که خیلی دوست دارم توی نصف راه هستش روبروش هم پاساژ رویال هست اونم عالیه
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
ستاره بارانه جدیده تو تبریز من نرفتم هنوز اما دوستان رفتن گفتن خوبه

دنی مزون واردات مستقیم لباس ترک , زنانه و بچگانه و سیسمونی ، با قیمت مناسب، جنس عااالی ترک تضمینی صد در صد کانال ما : https://t.me/danimezon شماره تماس : 09147131382 شو حضوری هم داریم . گروه حراجی و تک سایز هم داریم

همچین حالا خیلی گرون نباشه😁😁
مهم نیست که چند بهار در کنار هم زندگی کنیم،مهم این است که یادمان باشد عمرمان کوتاه است . در پایان زندگی،خیلی از ما خواهیم گفت: کاش فقط چند لحظه بیشتر فرصت داشتیم تا خوب به هم نگاه کنیم !
سمانه والا من تابحال از لاله پارک و اطلس خرید نکردم ولی تا دلت بخواد از ستاره باران خریدم واقعا قیمتاش به راهه نسبت به جنساشون ولی خوب بازم سلیقه ای هست
خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد