2777
2789
نوبت دکتر گذاشتم فردا برم برای سقط  خدا شوهرم لعنت نکنه

عزیزم نکن گناه داره به خدا 

حیفه بجه ی دسته گل سقط بشه 

با دکتر مشورت کن تحت نظر باش انشالله هیچ مشکلی برات پیش نمیاد 

درسته سزارین عوارض و خطرات زیادی داره ولی سقط هم دست کمی ازون نداره بعلاوه ی عوارض روحی روانی که یک عمر دنبالته و ولت نمیکنه 

بیشتر فکر کن بیشتر تحقیق کن 

انشالله خدا کمکت کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اوضاع مالی و رفتاری خودتون و همسرتون خوبه که عالیه ، مبارک باشه عزیز دلم❤️ راجب سلامتی هم یکم ر ...

پسر کوچیکم یک سالشه به خدا اصلا موندم چطور مثبت شده خدایا هزار بار شکرت ولی من توان نگه دارید ندارم واقعا بعضی وقتا کم میارم با سه تا بچه روحی روانی جسمی

پسر کوچیکم یک سالشه به خدا اصلا موندم چطور مثبت شده خدایا هزار بار شکرت ولی من توان نگه دارید ندارم ...

اگر از لحاظ مالی خوبه اوضاع کمکی بگیرید حتما . خصوصا واسه بارداری چهارم باید بیشتر استراحت داشته باشین.

🖤🥲
اگر از لحاظ مالی خوبه اوضاع کمکی بگیرید حتما . خصوصا واسه بارداری چهارم باید بیشتر استراحت داشته باش ...

اوضاع مالی که هزاران مرتبه شکر خوبه 

خداوکیلی شوهرمم تو نگه داری بچه هام کمک می‌کنه ولی از وقتی یادمه یا باردارم یا بچه کوچیک بغلمه تازه داشتم وزن کم میکردم میخواستم برای خودم باشم 

اوضاع مالی که هزاران مرتبه شکر خوبه  خداوکیلی شوهرمم تو نگه داری بچه هام کمک می‌کنه ولی از وقت ...

حالا انشالله ۹ ماه دیگه .

به این فک کن یه خانواده شلوغ و شاد و خوشحال تشکیل میدین❤️

انشالله از این کوچولو به بعد یکم روش جلوگیری رو سفت و سخت تر کنین❤️

🖤🥲
اوضاع مالی که هزاران مرتبه شکر خوبه  خداوکیلی شوهرمم تو نگه داری بچه هام کمک می‌کنه ولی از وقت ...

فامیل ما چهارتا بچه داره البته اوضاع مالیش خداروشکر عالی عالیه،الانم پنجمی رو تو راه داره. پسر اولش با پسر من هم سنه،الان پسر من ده سالشه اون ماشاالله پنجمی رو داره میاره. هرچهارتا رو هم سزارین کرده.

اما برای آخری دیگه پرستار گرفته کمکش میکنه

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰