2777
2789

من فروگلوبین می‌خوردم قبلا 

اینجا شنیدم فرودین خوبه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

خوبه؟

من همون اهن عادی یا فروس سولفات میخوردم

چنان یبوستی گرفتم ک دیگ نخوردم  

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فروفورت گاین 

دئودنال هم بعضی وقتا بیشتر گاین 

خیلی خوبه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

من اینی که عکسشو گذاشتی خوردم 

به شدت دلپیچه و ببخشید اسهال شدید میگرفتم 

دکتر گفت نخور دیگه و ۳ ماه یبار اهن تزریق میکردم ( فرنجکت)بعد یک سال خوب شدم و  ذخیره اهنم از ۱    اومد شد ۷۱

هموگولوبینم ۵ بود  ۱۴ و ۱۵ شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

دوتا میخوردم یکیش فولیک اسید یکیشم اسمش یادم نیست اخرش سولفات داشت فکر کنم

شما از این راضی؟  قیمتش چنده؟ 

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

خوبه؟ من همون اهن عادی یا فروس سولفات میخوردم چنان یبوستی گرفتم ک دیگ نخوردم    

من خونریزیمو قطع و وصل میکنه ،دهنمم صبحا تلخ کرده ،اسید معده مو‌زیاد کرده ،اینو یه فوق تخصص خون بهم داد ولی انگار بهم نمیسازه

الهی مرا آن ده که آن به ... 

من اینی که عکسشو گذاشتی خوردم  به شدت دلپیچه و ببخشید اسهال شدید میگرفتم  دکتر گفت نخور ...

منم فریتینم ۵ هست ،دکتر روری دوتا از این داده ،الان یکماهه خوردم دهنم صبحا تلخه عین زهرمار،اسید معده مو زیاد کرده ،الانم پریودم همش قطع میشه دل درد شدید و ... کلا به قرص آهن بدنم حساسه ،ایرانی هم میخورم ماهی دوبار پریود میشم ،تزریق بهتره ؟ عواقب نداره ؟

دوتا میخوردم یکیش فولیک اسید یکیشم اسمش یادم نیست اخرش سولفات داشت فکر کنم شما از این راضی؟ &nbs ...

نه نه‌راضی نیستم ،من فریتینم عددش شده پنج ،روزی دوتا از این بهم داد ،صورتم پر شده اینش خوبه ولی اسید معده مو زیاد کرده ،پریودمم همش قطع میشه و‌دل درد شدید ،دهنمم صبحا تلخه

من خونریزیمو قطع و وصل میکنه ،دهنمم صبحا تلخ کرده ،اسید معده مو‌زیاد کرده ،اینو یه فوق تخصص خون بهم ...

اره متاسفانه بیشتر قرصای اهن معده رو هم ب هم میریزن🤦🏻‍♀️

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد