بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دستبند دارم کارتیر ولی النگو با لباس محلی قشنگه با مانتو نمبندازما
منم دستبند دارم😁 سه تا. انگشتر هم چند تا. ولی همیشه فقط همینا رو باز میخرم. حالا اگر بحث لباس محلیه که خب شاید محل زندگی تو رسمه. پس بخر. من فکر کردم تو شهرهای معمولی هستی. جاهایی که سنتی تر و پایبند به رسوم محلی خودشون هستن که میندازن
آره رسم النگو و نیم ست گنددده🤣🤣 دستبند و انگشتر و گوشواره هم که همه جا میندازن ولی ...
خدایا شکرت اگر وسط خاورمیانه به دنیا اومدم، حداقل اونجایی به دنیا اومدم که النگو و نیم ست گنده رسم نیست😁 ببین ادا تنگا در نمیارمااا.. طلا خیلی دوست دارم. پول بیاد دستم طلا میخرم. ولی نازک و کوچولو باشه. بعد همونم هیچ وقت هم دست نمیکنم😁 حتی حلقه ام. عروسی و عقد که هست مادرشوهرم از صبح ده بار زنگ میزنه که طلا یادت نره. آخرش هم یادم میره. دفعه قبل طلاهای خودشو گذاشته بود تو کیفش. با لج داد بهم گفت میدونستم حرف گوش نمیدی. خودم واست آوردم😂😂 نمیدونم چرا فکر میکنه باید همه حجم طلا رو ببینن. من واسه خودم گاهی یه نصفه روز تو خونه یه چیزی دستم کنم. اونم سالی دو بار بیشتر هوس نمیکنم 😁