2777
2789
عنوان

شوهرم ازم شکایت کرده توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 75 پست
شما از کجا میدونید معذرت خواهی نکرده ؟ از کجا میدونید دعوا سر چی بوده و بعدش چه اتفاقاتی افتاده ؟&nb ...

و شما از کجا میدونی تلاششو کرده؟

زنان بر علیه زنان ک میگن همینه بخدا😐😐😐

دلداری بلدنیستی بدی نمک رو زخم نباش

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگرد خونه با سیاست رفتار کن بینی که اصلا عمل نکن وقت گیر آوردی ها تو این گیر و دار پولتو جمع کن طلا بگی در موقع ضرور وقتی چنین همسری داری.  راجع شکایت و کتک زدن باید بتونی تو دادکاه ثابت کنی ساده نیست وکیل حتما حتما مشورت کن . زرنگ باش برگرد خونه از این به بعد یواشکی که نفهمه هروقت بحثی شد هرچی یا کتک کاری  هنو.ز شروع نشده ریکوردر روی موبایلت نصب کن یواشکی صداشو ضبط کن مدرک جمع کن ازش. همیشه صداشو ضبط کن خودت هم صبور باش کلا باهاش بحث نکن.  با سیاست رفتار کن. هروقت پولی ازش می گیری نزار به حساب شخصیت پول بریزه.

بابا انقدر تو دل اسی رو خالی نکنید 

مگه الکیه که سریع اجازه زن دوم بهش بدن

عزیزم من خودم دادگاه رفتم و الان قاضی ها اکثر طرف زن هستن نگران نباش اگه میخوای زندگی کنی باهاش برو و با شرط برگرد اگه ام نمی‌خوای زندگی کنی بازم برو و بگو نمیخوام و نظر قاضی رو جلب کن مطمئنا موفق میشی 

خدایا شکرت🤍
خب عزیزم برای چی سه هفته ول کردین رفتین؟  اون بنده خدا هم آدمه خب یکم بهشون حق بدین اینطوری دا ...

آدم بود ک زنش و کتک نمیزد، منم مخالف ترک کردن خونه هستما ولی واقعا حرف شما واسم عجیب بود، چرا همیشه حق و ب مرد میدید؟ اون بنده ی خدا هم‌آدم؟! کتک زده حالا نیاز جنسیش داره اذیتش میکنه احتمالا، قانون هم ک پشتش هست چی بهتر از این؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هر کی اومد خواستگاری ، حق طلاق + حق حضانت بگیرین ، مهریه هم که سر جاش حالا زیاد یا متوسط یا کم 

اون حق طلاق " و شاید هم حق حضانت " هم علاوه بر اینکه در محضر ازدواج ثبت میشه باید در اداره ی ثبت استاد هم ثبت یشه وگرنه اعتبار نداره 

هر خواستگاری هم که نپذیرفت بره که بره 

عزیزم اگه ول کن نباشه میتونه ناشذه کنه یعنی بدون اینکه طلاقتون بده دادگاه اجازه ازدواج مجدد میده بهش ...

قانون اسلامه این؟

فکر کردم خود کشورمون این قانون گذاشته

عزیزم اگه ول کن نباشه میتونه ناشذه کنه یعنی بدون اینکه طلاقتون بده دادگاه اجازه ازدواج مجدد میده بهش ...

نفقه ی زن قبلی هم قطع میشه چون ناشزه بوده و تمکین نداشته چون آقا باید خرج زندگی جدید رو بده 

فقط اون زنیکه ی خارشی ابله که زن دوم همچین اوضاعی میشه 

بره زن بگیره دست از سر من برداره روانیهههه روانی 

2790
2778
2791
2779
2792