2777
2789

فقط اون سال که ما رشت بودیم..

ورزشگاه عَضُدی کروبی اومده بود، دوستامم رفته بودن

البته قرار بووود ساسی مانکن هم بیا بخونه ک نیومد

آخر برنامه کروبی رو جووووو گرفته بودش، از بطری آب معدنی یه قلوپ میخورد، میریخت رو مردم

حالا من فیلمشو میدیدم ک دوستام گرفته بودن

از خنده داشتم خفه میشدم دیگه نفسم در نمی اومد😂😂😂😂

اگر آدم از چیزی غنی باشه، باهاش فخر نمیفروشه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط اون سال که ما رشت بودیم..  ورزشگاه عَضُدی کروبی اومده بود، دوستامم رفته بودن البته قرار ب ...

بخندم یاگریه کنم😐

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
برام بفرست 😂😂😂

بابا واسه عهد قلقلک میرزاس قضیه ع کجا بیارم

بعدم دوستام فیلم گرفته بودن اونم با گوشی کا۸۰۰ اون وقتا...

۱۴ سال پیییییش!!!!

ولی بگرد شاید تو گوگل پیدا کردی😂😂😂

اگر آدم از چیزی غنی باشه، باهاش فخر نمیفروشه.