2777
2789

الان ذکر خیرتون تو تاپیک بغلی بود 

من فعلا بیکار قبلا پرستار بودم 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اموزشگاه و ارایشگاه دارم

عالیه موفق باشید درس هم خوندید به عنوان کسی که ارایشگاه داره چه حرفه ای رو پیشنهاد میدید کدوم لاین بهتره الان بریم دوره اش رو

- این روزا کمتر کسی زندگی میکنه اکثر آدما فقط وجود دارن

من ۱۹ سالمه تا ۱۲ ام خوندم ترکل تحصیل کردم بافت یاد گرفتم بافتکار شدم کلی هزینه کردم و هیچی ب هیچی ، رفتم‌ تو شرکت اتیه کار کردم‌۱ ماه و الان در حال حاضر خانه نشینم میخام شروع کنم درس بخونم مهر برم دانشگاه  آزاد و برم سر کار ایده کاری داریدبگید  💜

الان خانه‌دارم

ولی قبلاً گارسون بودم(درآمدش کم بود) 

نگهداری از سالمند انجام دادم(درآمدشقانع کننده بود )

زبان تدریس کردم(خیلی کم پول دادن)

تئاتر بازی کردم(پول ندادن )

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
عالیه موفق باشید درس هم خوندید به عنوان کسی که ارایشگاه داره چه حرفه ای رو پیشنهاد میدید کدوم لاین ب ...

اره لیسانس مدریت بازرگانی دارم

به نظر من مژه و ناخن و کراتین و رنگ همیشه مشتری داره مداوم