2777
2789
عنوان

داداشم میگه سکه نمیندازم واس زنم 😯بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 33 پست
دختره خودشو بزور انداخت ب ما 

خب شما چرا قبول کردین 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
دختره رو‌مگه خودش نپسندیده

اینا فقط  ۴ ماه حرف در ارتباط بودن داداشم از اخلاقش خوشش نیومد کات کرد ولی دختره خودشو زد زمین گف بااااااید منو بگیری داشت خودکشی میکرد فامیل ایم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دختر عمومه ، نمیگرفتیم بد میشد 

خودکرده را تدبیر نیست دیگه باید با هم بسازین

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
بیشتر بگو ببینم چه خبره

یه چن ماهی در ارتباط بودن در حد احوالپرسی داداشم خوشش نیومد بهم نخوردن ولی دختره داشت خودکشی میکرد میگف با من حرف زدی باید بگیری مجبور شدیم چون فامیله

اینا فقط  ۴ ماه حرف در ارتباط بودن داداشم از اخلاقش خوشش نیومد کات کرد ولی دختره خودشو زد زمین ...

وا چ سریش

بخدا ازدواجشون عاقبت نداره 

همین الان دمش قیچی کن فردا روز ک بخاطر اخلاق گندش، 

داداشت مجبور میشه بره با یکی دیگه ارتباط بگیره . بعد همین دختره ابرو برای داداش و خانواده ات نمیذاره 

گرفتارتون می‌کنه 

وا چ سریش بخدا ازدواجشون عاقبت نداره  همین الان دمش قیچی کن فردا روز ک بخاطر اخلاق گندش،  ...

همین دیگه باز سکه نندازه زیاد پرو نمیشه اگه بندازه روزگارمان سیاهه تو این گرونی

چقدر وقیحه پسری که خیانت کنه به زنش

داداش من خیانت نمیکنه دختره رو دوس نداره زوری خودشو انداخت 

باز اگ آدم باش اشکال نداره 

واقا بعضی از مردا حق دارن خیانت کنن کرم از زنه 

چقدر وقیحه پسری که خیانت کنه به زنش

بله عزیز 

متاسفانه خیانت فت و فراوون شده ،زشته قبیحه گناهه 

از همین الان باید جلوی تشکیل زندگی آینده ای ک مطمئنا ختم ب خیانت دعوا مشاجره و غیره میشه  گرفته بشه...