2777
2789
میگفتم قبلا سنی ندارم تازه علاقه پیدا کردم ۱۷ سالمه هنوز شعرام ضعیفند و خیلی بی تجربه ام  بعد ...

منم یه تک بیت بگم:

طوفان چه داند ساقه‌ی تن من چه نازک است؟!

یک تنِ تنهایِ من برِ لشکرِ خار و خاشاک اِستاده ست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه تک بیت بگم: طوفان چه داند ساقه‌ی تن من چه نازک است؟! یک تنِ تنهایِ من برِ لشکرِ خار و خاشاک ...

سبکی شعر نو ؟

بعد استاده فکر کنم مکل وزنی آورده برای شعر 

خیلی زیبا بود خیلی 

روی کلماتم بتادین بزن    آماده شو اومدم ببرمت اون دنیا 
سبکی شعر نو ؟ بعد استاده فکر کنم مکل وزنی آورده برای شعر  خیلی زیبا بود خیلی

هم شعر نو مینویسم هم وزن‌دار

مرسی ولی اصلا از قوانین و قواعد شعر هیچی نمیدونم فعلا دارم بر پایه استعدادم مینویسم تا ببینم چی پیش میاد

هم شعر نو مینویسم هم وزن‌دار مرسی ولی اصلا از قوانین و قواعد شعر هیچی نمیدونم فعلا دارم بر پایه است ...

بعد ترکی دوست دارم شعر های ترکی عاشقشم اصلا کلا همه چی ترکی آهنگام نوحه هام   

تو شاعر ها هم حافظ و مولوی و وحشی بافقی صائب تبریزی عشق من   و سلطان شهریار و نسیمی 

بعد ترکی دوست دارم شعر های ترکی عاشقشم اصلا کلا همه چی ترکی آهنگام نوحه هام     تو شاعر ...

من نه اهل آهنگ گوش دادنم نه شعر خوندن و جالبه ک نمیدونم چطور شعر مینویسم اما شعر گفتنم از زمانی شروع شد که شکست عشقی تجربه کردم

من نه اهل آهنگ گوش دادنم نه شعر خوندن و جالبه ک نمیدونم چطور شعر مینویسم اما شعر گفتنم از زمانی شروع ...

نه من مسائل عرفانی باعث شد شعر بخونم 

من نه اهل آهنگ گوش دادنم نه شعر خوندن و جالبه ک نمیدونم چطور شعر مینویسم اما شعر گفتنم از زمانی شروع ...

نصف روز آهنگ گوش میدم و قران 

نصف روز آهنگ گوش میدم و قران 

منم اهل قرآن و نماز هستم و به خدا از هرچیزی یا هرکسی بیشتر عشق می‌ورزم و توجه میکنم و قرآن برام با ارزشترین چیز در دنیاس اما کلا هیچگونه آهنگی گوش نمیدم 

منم اهل قرآن و نماز هستم و به خدا از هرچیزی یا هرکسی بیشتر عشق می‌ورزم و توجه میکنم و قرآن برام با ا ...

آهان 

من البته اعتقاداتم به مشکل خورده کمی باید کتاب اصول و عقاید آقای قرائتی و مصباح رو بخونم 

و بیشتر تحقیق کنم 

من خیلی دور شدم از مذهبی‌مذهبیات بلکه به شدت مذهبی بودم

آهان  من البته اعتقاداتم به مشکل خورده کمی باید کتاب اصول و عقاید آقای قرائتی و مصباح رو بخونم ...

من مذهبی نیستم متعادلم چون به مذهبی بودن اعتقادی ندارم معمولی زندگی میکنم اما کنارش حواسم به خدا و واجبات هم هست مثلا وقتی میرم بیرون موهام معلومه مانتوم بلند نیست اما هیچ جایی از بدنم معلوم نیست یا لباس تنگ نمیپوشم کلا میانه هستم اینطوری زده نمیشی