2777
2789
عنوان

اهل کجایین

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 131 پست
کدوم شهر ها بودی ؟؟؟

کرمان(جنوب شرقی)

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

استارتر گیان  هایته کوینه؟؟؟؟

گیاند سلامد

کرمانشان

خبلی کوردیم خوب نیست ببخشید ۱۲ سال کرمان بودم ۵ سال اخیر کرمانشاهم

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قزات باوانم خودت زاده کجایی؟؟ اونوقت چرا جاذبه جا میشی؟؟ بخاطر شغلت؟؟؟

خدانکه روله❤

نه پدرم کرمانین مادرم کرمانشاهی

پدرم کرمان مشغول کار بودن دیگه بازنشست شدن اومدیم کرمانشاه

خدانکه روله❤ نه پدرم کرمانین مادرم کرمانشاهی پدرم کرمان مشغول کار بودن دیگه بازنشست شدن اومدیم کرم ...

آهان بسلامتی

کرمانیا خییییییلی خوبن و خونگرم.

اما خدایی خیلی تعارف میکنن و هیچی غذا نمی‌خورن😂😅😅

آهان بسلامتی کرمانیا خییییییلی خوبن و خونگرم. اما خدایی خیلی تعارف میکنن و هیچی غذا نمی‌خورن😂😅😅

سلامت باشید❤😘

نظر لطف شماست ❤شما اهل کجایید؟

جدیدیا بهتر شدن ولی واقعا همینه

دلمون توی اون خوراکیه ولی رومون نمیشه بگیم میخوایم وقتیم تعارف کنن رومون نمیشه برداریم😑😂

سلامت باشید❤😘 نظر لطف شماست ❤شما اهل کجایید؟ جدیدیا بهتر شدن ولی واقعا همینه دلمون توی اون خوراک ...

عزیزم من اهل دورود لرستانم پایتخت طبیعت ایران ( بالاتر هم گفتم)

دقیقا همینطور هست،

مادرم یه دوست داشت اومدن خونمون میخواستن برن به زووور نگهشون داشتیم جاتون خالی یه کباب ناچیز درست کردیم( ولی خوشمزه 😅) 

هممممش تعارف میکردن و نمی‌خوردن

من دیگه دیدم اینجوریه به زووور براشون میذاشتم 

بعد پدرم از الکی گفت ما رسم داریم تا صاحب خونه سیر نشه و از سر سفره بلند نشه مهمان نباید از غذا دست بکشه و بلند بشه🤣

دیگه مجبور شدن نشستن😆 تا تیکه آخر کبابا رو خوردیم

پدرم گفت ببین چقدر لاغر شدید 

باید بخورید به زور تا شکمتون بیاد جلو 😂

اما اونشب خیلی خوش گذشت. دلمون برای مهمان کرمانی،زابلی، زاهدانی،کرد، بلوچ یه ذررره شده🥲🥹

عزیزم من اهل دورود لرستانم پایتخت طبیعت ایران ( بالاتر هم گفتم) دقیقا همینطور هست، مادرم یه دوست د ...

خوشوقتم عزیزم دیدم یه خورده واژه هایی که استفاده می‌کنید با کوردی متفاوته باز شک کردم گفتم شاید مال مریوان اونجاها باشید یا کورد سورانید❤️🥰الان متوجه شدم لر هستید

لر ها خیلی مهمون نوازن بینهایت مهربان❤️🥰😍

خوشوقتم عزیزم دیدم یه خورده واژه هایی که استفاده می‌کنید با کوردی متفاوته باز شک کردم گفتم شاید مال ...

قربونت برم عزیزم 

آره کردی سورانی چندین سال پیش از دوستانم یاد گرفتم

اما متاسفانه چون تکرار و تمرین نشد برام یادم رفت

و الان بخش کمی ازش یادم مونده

قربونت برم عزیزم  آره کردی سورانی چندین سال پیش از دوستانم یاد گرفتم اما متاسفانه چون تکرار و ...

خدانکنه

چه خوب😍😍شما خیلی باهوشی که یاد گرفتی از نظرم سورانی سخت ترین لهجه کوردیه

خدانکنه چه خوب😍😍شما خیلی باهوشی که یاد گرفتی از نظرم سورانی سخت ترین لهجه کوردیه

آره واقعا نحوه ادا کردنش هم باید خیلی دقت کنی

قوائدش از زبان اسپانیایی سخت تره به نظرم

چون من اسپانیایی هم خوندم به اون جهت میگم

نظر لطفته خواهر  نه بابا بی هوش ترین منم😂

دور از جونتون

آمل

گنگستر شهر امل بومه😂😁😍