2777
2789
عنوان

میشه هم شاغل بود هم بچه دار شد ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 53 پست
فقط به مهد نمیشه اکتفا کرد یه روز تعطیل میشه یه روز ممکنه بچه سرما بخوره بمونه خونه ...اگه مهد هم می ...

موافقم البته مهد فک کنم بالای سه ساله

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم البته مهد فک کنم بالای سه ساله

یه سری مهدام هسن زیر سه سال هم قبول میکنن ولی به نظرم پرستار مطمئن واسه زیر دوسال بهتره

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...

ب اینا نیاز داری

یک عدد شوهر همدل وهمراه وبادرک وزرنگ

دو عدد مادرومادرشوهر جوان وزرنگ ودلسوز در نزدیکی محل زندگی خودتون ترجیحا تو یک محله

در غیر اینصورت باید فقط استرسو دلشوره بکشی

ب اینا نیاز داری یک عدد شوهر همدل وهمراه وبادرک وزرنگ دو عدد مادرومادرشوهر جوان وزرنگ ودلسوز در نز ...

درسته موارد خوبی رو عنوان کردین 👏

الهی مرا آن ده که آن به ... 

آره جاری سابقم معلم بود 3 تا بچه داشت هر سه تاشون با فاصله دو یا سه سال دقیق یادم نیست 

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

ب نظر من اگر بخوای بچه ت رو کامل ساپورت کنی ن 

در کل سحت هست ولی میشه 

اما نیار به حتما ی ماشین داری و مادرت یا مادرشوهرت و یا مهد خوب ک بچه رونگه دارن 

و این ک زیاد تو کار خونه هم وسواس نباشی 

و همسرت شکمو نباشه ک همیشه انتظار همه چیز آماده داشته باشه 

خودش هم تو کارا کمک کنه 

ماهی ی بارم کسی رو بیار تمیز کاری کمکی ت

.

من نتونستم شاید‌یکی‌بتونه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند