2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2681 بازدید | 135 پست
😍😍  میخواستم بیام تاپیک ازت تشکر کنم بگم تا یه سال دیگه انشالله منتظرم بمون دوباره تپلی میام ...

عزیزمی😘

آرزو برو دکتر تغذیه زیاد چاق نشی

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

عزیزمی😘 آرزو برو دکتر تغذیه زیاد چاق نشی

ب نظرت با این اقای پدر میتونم🥺🥲😏

خودم تلاش میکنم حواسم‌باشه و‌زیاد نخورم😁

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر بودن، زیباترین شادی  دنیاست و نمی‌دانی من امروز  به خاطر توچقدر به اشک‌هایم لبخند زده ...

سلام

تبریک میگم 😍🌸

روز مادر خیلی ناراحت بودید...بهتون  گفتم ان شاءالله سال بعد این روز همراه فرزند تون جشن بگیرید ...‌خداروشکر 🌱 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                    (  اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام تبریک میگم 😍🌸 روز مادر خیلی ناراحت بودید...بهتون  گفتم ان شاءالله سال بعد این روز همرا ...

سلام عزیزززم😍 

ممنونم گلم😍💙

اتفاقا میخواستم تگ کنم بگم بهت☺️

مرسی مهربونم خداروشکر با دعای شما دوستان لطف خدا شامل حال منم شد😍😍

انشالله بسلامت بیاد بغلم🙏🙏🙏🌺

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

سلام عزیزززم😍  ممنونم گلم😍💙 اتفاقا میخواستم تگ کنم بگم بهت☺️ مرسی مهربونم خداروشکر با ...

لطف دارید ممنونم🌱🌸

در چه روز های قشنگی‌.‌..این خبر خوش بهتون رسید 

دیروز تولد امام حسین علیه السلام بود 🌸

این ماه نیمه شعبان هم که تولد امام زمان علیه‌السلام 

فکر کنم تولدای دیگه هم هست 😍🥰

ان شاءالله که سلامت فرزند تون در آغوش میگیرید ،

عاقبت بخیر و خوشبخت شه 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                    (  اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
لطف دارید ممنونم🌱🌸 در چه روز های قشنگی‌.‌..این خبر خوش بهتون رسید  دیروز تولد امام حسین علی ...

اره عزیزززم🤩دقیقاااا🤩🤩🤩

سرشب ب همین موضوع فک میکردم و برکاتش🤩🙏

ممنونم مهربونم💙

ب نظرت با این اقای پدر میتونم🥺🥲😏 خودم تلاش میکنم حواسم‌باشه و‌زیاد نخورم😁

وای شوهرت از اوناس که میگه بخور بخور ضعیف نشی بچه جون بگیره خودت جون بگیری؟😂

خودت نامحسوس حواست باشه خوراکی هاتو نگه دار جلوی شوهرت بخور😉😁

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

وای شوهرت از اوناس که میگه بخور بخور ضعیف نشی بچه جون بگیره خودت جون بگیری؟😂 خودت نامحسوس حواست با ...

نه بابا این مدلی ام نیست والا😅😅 

هیچیش مشخص نیست چ مدلیه خدا خودشم مونده🥲😁🤭

@برای_بار_سوم  سلام عزیزم خوبی 

بلاخره مامان شدن قسمت منم شد😍🙏

گفتی بهت خبر بدم🤩🤩

سلااام عزیززززم ای جااااان چقدر خوشحالم ک مامان شدی😍😍😍😘

واسه منم دعاکن توروخدا یسال شد🥲

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

عزیزممم چقد خوشحال شدمممم انشالله بسلامتی بغلش کنی😍😍

قربونت برم مهربونم😍😍😍

الهی امین🙏💙

سلااام عزیززززم ای جااااان چقدر خوشحالم ک مامان شدی😍😍😍😘 واسه منم دعاکن توروخدا یسال شد🥲

فدای تو عزیززم بخدا همش دعاتون‌میکنم انشالله ب زودی تو و بقیه منتظرا هم مامان بشین😍😍🥰🙏

نی نی منم برام‌بمونه ‌وتجربه تلخ برام تکرار نشه🥺🥲🙏🙏🙏

انشالله ب زودی تاپیک بارداری بزنی❤️