2777
2789
عنوان

معجزه ی خدا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2681 بازدید | 135 پست
مرسی خواهر خوبم خدارو صدهزار مرتبه شکر واسه همه چی♥️💋 انشالله عزیزدلم یه بخت خوب برا جوونا   ...

😘😘😘

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

سلام جونم خدا رو صد هزار مرتبه شکر عزیزم از خوشحالی اشکم در اومده ان شاالله سالم و سلامت بیاد بغل ...

قربونت برم عزیزززم😍😍😍

مهربون خودمی💙

ممنونم مهربونم الهی آمین🙏🙏🙏

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

واکنش آقای پدر چی بود؟

😅😅😅 حالا میگه مطمعن بودنم هست😬😬😬

انگار ن انگار منم دق داد 🥲😏

😅😅😅 حالا میگه مطمعن بودنم هست😬😬😬 انگار ن انگار منم دق داد 🥲😏

😂😂بگو مطمئن بودیو اونجوری کردی؟

ای خدا از دست این مردا😁

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

😂😂بگو مطمئن بودیو اونجوری کردی؟ ای خدا از دست این مردا😁

والا ب خدا 😏😬😬😬

@__delbar__  کجایی خوابی هنوز🥲

اینجا نیومدی😁🤭

هرکاری میکنم گفتینو باز نمیشه😏

@__delbar__    کجایی خوابی هنوز🥲 اینجا نیومدی😁🤭 هرکاری میکنم گفتینو باز نم ...

نه عشقم داشتم کار میکردم

راجب کار یه چیری بگم برات فقط😬

ای بابا چرا؟ بذار لینک جدید بدم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

گفتینو چی بیده؟

یه برنامست از گوگل میشه واردش شد مثل چالش ناشناس

من لینکشو میذارم تو وارد میشی اونجا چت میکنیم دوتایی از خصوصی سایت بهتره

https://goftino.com/c/dXSUgb

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@__delbar__    کجایی خوابی هنوز🥲 اینجا نیومدی😁🤭 هرکاری میکنم گفتینو باز نم ...

اررو لینک گذاشتم دوباره

@__delbar__     خواهری خودم😍

دورت بگردم من مبارکت باشه الهی به سلامتی بغلش بگیری و یه نفس راحت بکشی عزیزدلم😍❤