2789
عنوان

حامله ام

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 45 پست
دوتا بچه دارم ولی خیلییی دلم دوباره بچه میخواد 😍

وسوسه نشو منم دوتا دارم بچه خیلی دوست دارم وقتی نوزاد میبینم دلم غش میره ولی همینکه به بارداریو بدویاریو زایمانو شب نخوابیو مسیولیتو و... ایناش فکر میکنم میگم توبه😁

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی کمه منم دوست داشتم به خانوادم گفتم هیچ کی پسند نکرد منم دیگه تصمیم گرفتم اسم بچه آیندمو یه چی د ...

انشاالله عزیزم 

شکرخدا فعلا اسم دخترم کمه😅

سلام مامانا من تشخیص جنسیت بلدم ازروی سونوهای قلب وNT اینم آیدی روبیکا@tashkhiss_jensiat

عزیزم میشه به منم بگید علائم اولیه بارداری چیه و کی معلوم میشه من تجربه ندارم و تازه اقدام کردیم

علایم خاصی نداشتم همون علایم پریودی بود 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
دخترت یک سالشه دوباره حامله شدی؟ هم به حق اون بچه ظلم میشه هم به بدن خودت

خب آخه چکارکنم

دنیا مثل چرخ و فلک میمونه پس نه از بالا رفتن خودت مغرورشو و نه از پایین اومدن کسی خوشحال شو:)♥️
دخترت یک سالشه دوباره حامله شدی؟ هم به حق اون بچه ظلم میشه هم به بدن خودت

جای تبریک گفتنتونه؟

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
جای تبریک گفتنتونه؟

راستش از حرفش ناراحت شدم یجورایی ممنون عزیزم

دنیا مثل چرخ و فلک میمونه پس نه از بالا رفتن خودت مغرورشو و نه از پایین اومدن کسی خوشحال شو:)♥️

استارتر تبریک میگم انشالله قدممش پرخیر و برکت باشه براتون

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
راستش از حرفش ناراحت شدم یجورایی ممنون عزیزم

ناراحت نشو قشنگم بعضیا ماموریتشون تو زندگی ناراحت کردن دیگرانه هرچیم میشه میگن ظلمه ظلمه بابا جان طرف خوشحال و راضیه از بارداریش تبریک نمیگی انرژی منفیم نده دیگه الان که عصر حجر نیست کلی پزش ک و ماما و متخصص و مولتی ویتامینو ووووووووو........... 

اسی ماه و سال تولدت با تاریخ آخرین پریودتو بگو ببینم طبق تقویم چینی جنسیت نی نی چیه

۱۳۶۸

۱۰

۱۴

۶ هفته پیش