2777
2789
عنوان

فامیل میگه حقوقت چنده جواب بدیم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 30 پست

نگو عزیزم خورم نمونه ضربه خورده از حسادتم پس سکوت کن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتنش چه اشکالی داره؟

جدیدا به دلایل واضحی، مد کردن همه چی رو میگن خصوصیه و کسی پرسید خوبی بزنید تو دهنش! بهتره از مردم خیلی سوال نکنید ولی ایرادی هم نداره جواب بدی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اون هفته یکی ازم پرسید منم گفتم خداروشکر راضی هستیم میگذره .یعنی نمیشه گفت به تو چه یا فضولی بنظرم زشته

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

حالا مایه فامیلی داریم چند تا سمت داره حقوقش بالاست کسی هم ازش نمیپرسه حقوقت چقدره اونوقت خانومش تا مارو میبینه انقد ناله میکنه از خرج و مخارج که مثلا نمی‌رسونیم🧐🧐

بفرما جلو ته صف مال خودمه

بگو بدک نیست کفاف خرجمو میده ...ولی رقمشو نگو ...اگر اصرار کردن با خنده بگو چقدر معطل حقوق منید ...شخصیه دوست ندارم بگم ...تا ادب شن فضولی نکنن

گر نکوبی شیشه ی غم را به سنگ / هفت رنگش می شود هفتاد رنگ 
گفتنش چه اشکالی داره؟ جدیدا به دلایل واضحی، مد کردن همه چی رو میگن خصوصیه و کسی پرسید خوبی بزنید تو ...

خیلی ایراد داره این جز سوال بی ادبانه هست آخه مبلغ حقوق یکی به ما بچه ربطی داره ولی منم هرگز نمیگم به تو چه زشته این حرف .میپیچونم فقط 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
خیلی ایراد داره این جز سوال بی ادبانه هست آخه مبلغ حقوق یکی به ما بچه ربطی داره ولی منم هرگز نمیگم ب ...

دقیقا چه ایرادی؟ چه ضرری میزنه؟

دوست عزیز آدم به ارتباط زنده‌اس!  انسان از لحاظ علنی یه جانور اجتماعیه. اینکه من و شما داریم صحبت میکنیم و به نظرات هم اهمیت میدیم تو ذاتمونه!

سالها دروغ که خارجیا باکلاسن و باهم کاری ندارن رواج داشت‌. نت اومد و همه دیرن اینطور نیست و حالا میگن از جمع فاصله بگیر تا پیشرفت کنی، ازدواج بده؛ عشق وجود نداره؛ همسایه فضوله، فامیل دشمن و باید قطع ارتباط کرد؛ حتی بابات ازت بدش میاد؛ همه عالم دشمنن و... مغز مردم رو شست و شو میدن. یه کم فکر کنید و نذارید پارانویا رو بهتون تزریق کنن. جالبه همه هم میگن آره بی ادبیه بدون اینکه دلیل واضحی براش داشته باشن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دقیقا چه ایرادی؟ چه ضرری میزنه؟ دوست عزیز آدم به ارتباط زنده‌اس!  انسان از لحاظ علنی یه جانور ...

بی ادبی هست یکم مطالعه هم کنی متوجه میشی .خیلی هم زشته شاید من دوست نداشته باشم کسی بدونه چقد در آمد چشمش بیوفته زندگیم شاید حقوقم کم باشه روم نشه شایدم زیاد باشه نخوام بدونن .یا اینکه میپرسن چرابچه دار نمیشی هم سوال بی ادبانه هست شاید طرف روش نشه بگه مشکل دارم ناراحت بشه با گفننش

بی ادبی هست یکم مطالعه هم کنی متوجه میشی .خیلی هم زشته شاید من دوست نداشته باشم کسی بدونه چقد در آمد ...

درسته. شما معیار تشخیص بی ادبی هستید و صدها کتابی که روزانه در زمینه بهبود و گسترش ارتباطات منتشر میشن و این همه آدم موفق تو دنیا که پی بردن اساس موفقیت و خوشبختی، روابط خوبه در اشتباهن.

از تهه قلبم میگم موفق باشید💗😊

درسته. شما معیار تشخیص بی ادبی هستید و صدها کتابی که روزانه در زمینه بهبود و گسترش ارتباطات منتشر می ...

شما هم کسی هستی که نظر یه عالم رو نادیده گرفتی و میگی نظر خودت درسته .بنظر من تو زندگی شخصی خودت هم سعی کن با شخصیت رفتار کنی با فکر اینکه خیلی چیزا درسته انجامش ندی .من با نپرسیدن چیزی از کسی کم نمیکنم ولی شما که عیب نمیدونی شاید کم کنی .بدورود .

شما هم کسی هستی که نظر یه عالم رو نادیده گرفتی و میگی نظر خودت درسته .بنظر من تو زندگی شخصی خودت هم ...

ممنون که ادب و متانت رو به من یاد دادید😊👋