2777
2789
پس تحمل کن...بساز باهاش...منم تا دلت بخواد ساختم...بعضی وقتا دلم میسوزه برا خودم...نمدونم چرا هرکی م ...

خواهرمن وقتی بهم میگه بروهزارتافحش‌میده تهمت میزنه کارییی ک کرده گردن نمیگیره میگه خودت خواستی اون وقت چه امیدی برای من میمونع؟هیچ

خواهرمن وقتی بهم میگه بروهزارتافحش‌میده تهمت میزنه کارییی ک کرده گردن نمیگیره میگه خودت خواستی اون و ...

الان خودشم نمیفهمه چه میکنه...زیاد باهاش بحث نکن هرچی گف بگو باشه...اگه دیذی دیگ زیادی داری اذیت میشی تمومش کن..ولی ی مدت تلاشتو بکن ک بعدا عذاب وجدان نگیری...بعد اصن کی وقت میکنید حرف بزنید باهم؟ مگ نمیگی مرزه؟همو میبینید...چن وقت یبار زنگ میزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خودشم نمیفهمه چه میکنه...زیاد باهاش بحث نکن هرچی گف بگو باشه...اگه دیذی دیگ زیادی داری اذیت میش ...

گوشی داره ولی زنگ نمیزنه

من۴ماهه دارم زجرمیکشم

گوشی داره ولی زنگ نمیزنه من۴ماهه دارم زجرمیکشم

میفهممت کاملا..خودمم اذیت میشدم هفته ای یبار دوبار در حد یک مین دو مین زنگ میزد...ولی اونجا کلا گوشی ممنوعه..احتمالا یواشکی گوشی داره...زیاد نمتونه استفاده کنه..چن وقت یبار همو. میبینید؟

ببین برا من ک ی مدت اومد مرخصی ی چیزایی تعریف میکرد پشمای من میریخت..میگف 9شب میخابیم سه صبح بیدارمون میکنن میبرنمون بیرون..گشنگی میکشیم..چمدوتم میگف میرفتیم پست تو برجک...مردمو میدیدم دارن زندگیشونو میکنن من اینجام میخاستم دیوونه بشم...یا مثلا میگف فرمانده میومد میگف لباستو چرا اینجوری تا نکردی دعوا میکرد..حالا خیلی چیزای دیگ بود ک من حضور ذهن ندارم...ولی در کل بیش از حد تصورت سخته‌...یکم بیخیال باش...رو خودت تمرکز کن...ولی اونو هم تنها نذار فعلا...سعی کن فقط وابسنگیتو کم کنی