2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حاجت گرفتم گفتم به نیت ....۵ بسته نمک نذر میکنم  البته من زودتر از حاجتم نمک هارو دادم&nbs ...

خداروشکر عزیزم

میشه مثلاً پنج بسته نذر کنم نصفش قبل حاحت نصف دیگش بعد اینکه حاجت گرفتم بدم 

خداروشکر عزیزم میشه مثلاً پنج بسته نذر کنم نصفش قبل حاحت نصف دیگش بعد اینکه حاجت گرفتم بدم 

نمیدونم والا

قربانت عزیزم ان شاءاللَّه تو هم حاجت بگیری

همون ۵ بسته رو قبل یا بعد از حاجت روایی پخش کن 

...

من یک بسته نمک و پنج قسمت کردم و به پنج نفر باید بدم البته هنوز نشده بدم به بقیه ولی خیلی زود حاجتم گرفتم

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )
انشالله که منم حاجت روا می‌کنه حالم خوب بشه

ایشالا ب حق ۵ تن آل عبا

حدیث کساء برای حضرت زهرا

و ۱۰۰حمد برای ام البنین 

زیارت عاشورا و قسم دادن حضرت زهرا ب امام حسین(ع)

چند روز دیگ تولد حضرت عباس یه نذری بده هر چقدر کوچیک 

حتی شکلات یا هر چی 

...
ایشالا ب حق ۵ تن آل عبا حدیث کساء برای حضرت زهرا و ۱۰۰حمد برای ام البنین  زیارت عاشورا و قسم ...

من خودم خیلی به حضرت ابوالفضل ارادت دارم 

و ازشون حاجت هم گرفتم 

چشم حتما این کارو میکنم ممنون