2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 30 پست
آخه هربار خیانت می‌کنه نشون نمیده

یعنی چی مگه قراره خیانت کرد خودش بیاد نشونت بده خب اینجوری که پس میدونی داره خیانت میکنه دیگه

ما که راضی شده ایم رزق مقرر شده را ، نکشیم ناز گدایان تازه توانگر شده را ،،🙃🙃🙃

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پیام واتس اپ بود پروفایل زن بود

ممکن نیست مسئله کاری باشه؟

نمیدونم ولی بازم بهتره حرمتا رو نشکنین طلاق اصلا کلمه مناسبی نیست

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

[QUOTE=328015654]باهربار چرا جددی برخورد نمیکنی؟؟؟بزن بشکن گوشی رو بزن‌لت و پارش کن جواب خیانت فقط با گفتن کلمه طلاق ...[/QUOTمیدونی اصلا انگار دیگه براش مهم نیستم بامن حرف نمیزنه میگه کم حرف هستم ولی همش بامردم چت می‌کنه دارم خفه میشم بقران همش درکش کردم بی چشم وروه همه طلاهام فروختم براش الان حتی یه حلقه ندارم 

ممکن نیست مسئله کاری باشه؟ نمیدونم ولی بازم بهتره حرمتا رو نشکنین طلاق اصلا کلمه مناسبی نیست

مگه براش مهم بود ؟اصلا به روی خودش نیاورد التماس کردم نشون بده یک ربع التماس کردم نشون نداد گفتم 

مگه براش مهم بود ؟اصلا به روی خودش نیاورد التماس کردم نشون بده یک ربع التماس کردم نشون نداد گفتم&nbs ...

پس باید جدی تر برخورد کنین نه به یه تهدید ساده دل ببندین الان که پیام‌هاتون و خوندم دیدم مسئله خیلی جدی تر از این حرفاست .. 

🔸مخالف صد در صدی کودک همسری 🔸️هیچ فرد حامی پدوفیلی ، زن ستیزی ، انتشار دهنده : عقاید نادرست ، غیر علمی، قدیمی و نامعتبر رو من ریپلای نزنه . 🔸️اگر برای دیدگاه خودتون دلیل منطقی و علمی ندارید ، یکی از کوچک ترین کار هایی که میتونید انجام بدید پافشاری نکردن روی دیدگاهتون هست.

لطفاً راهنمایی کنید بگید چیکار کنم 

عزیزدلم من قطعا نمیخوام توی زندگیت دخالت کنم ولی وقتی از این کلمات استفاده میکنی و هیچ تغییری هم توی رفتار و کارهات پیدا نمیشه کم کم برای همسرت عادی میشه و میبینه فقط در حد یه زهر چشم گرفتنه و قرار نیست اتفاقی بیفته ...

من نمیگم طلاق بگیر اما درمورد این موضوع حتما جدی با همسرت صحبت کن نه با تهدید والتماس ..

اونوقت اگه به نتیجه و توافق نرسیدین یه چیزی

عزیزدلم من قطعا نمیخوام توی زندگیت دخالت کنم ولی وقتی از این کلمات استفاده میکنی و هیچ تغییری هم توی ...

دیگه زده شدم ازش اصلا بهم محبت نداره حتی تو بارداریم هم بهم اهمیت نمی‌داد خدایی بهش میگفتم بهم توجه کن می‌گفت اون توفیلم هاست اتفاقا پنجشنبه مریض بودم اهمیت نداد بهش گفتم اهمیت نمیدی گفت بریم دکتر دیگه چقدر حساسی 

دیگه زده شدم ازش اصلا بهم محبت نداره حتی تو بارداریم هم بهم اهمیت نمی‌داد خدایی بهش میگفتم بهم توجه ...

خب پس شما یه مشکل اساسی دارین چرا از یه مشاور کمک نمیگیرین؟

مگه قبول می‌کنه بقران همه کار براش کردم حتی سال به سال خربدهم نمیره هیچی نمیگم

نمیدونم راستش چی باید بگم ولی کاش می تونستین یه مشاوره رو حتما برین چون واقعا حیفه که زندگیتون از هم بپاشه حتما یه عشق و علاقه ای بینتون وجود داره

میدونم که تو خیلی قوی تر از این حرفا هستی ...