2777
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیام واتس اپ بود پروفایل زن بود

ممکن نیست مسئله کاری باشه؟

نمیدونم ولی بازم بهتره حرمتا رو نشکنین طلاق اصلا کلمه مناسبی نیست

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

[QUOTE=328015654]باهربار چرا جددی برخورد نمیکنی؟؟؟بزن بشکن گوشی رو بزن‌لت و پارش کن جواب خیانت فقط با گفتن کلمه طلاق ...[/QUOTمیدونی اصلا انگار دیگه براش مهم نیستم بامن حرف نمیزنه میگه کم حرف هستم ولی همش بامردم چت می‌کنه دارم خفه میشم بقران همش درکش کردم بی چشم وروه همه طلاهام فروختم براش الان حتی یه حلقه ندارم 

ممکن نیست مسئله کاری باشه؟ نمیدونم ولی بازم بهتره حرمتا رو نشکنین طلاق اصلا کلمه مناسبی نیست

مگه براش مهم بود ؟اصلا به روی خودش نیاورد التماس کردم نشون بده یک ربع التماس کردم نشون نداد گفتم 

مگه براش مهم بود ؟اصلا به روی خودش نیاورد التماس کردم نشون بده یک ربع التماس کردم نشون نداد گفتم&nbs ...

پس باید جدی تر برخورد کنین نه به یه تهدید ساده دل ببندین الان که پیام‌هاتون و خوندم دیدم مسئله خیلی جدی تر از این حرفاست .. 

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

لطفاً راهنمایی کنید بگید چیکار کنم 

عزیزدلم من قطعا نمیخوام توی زندگیت دخالت کنم ولی وقتی از این کلمات استفاده میکنی و هیچ تغییری هم توی رفتار و کارهات پیدا نمیشه کم کم برای همسرت عادی میشه و میبینه فقط در حد یه زهر چشم گرفتنه و قرار نیست اتفاقی بیفته ...

من نمیگم طلاق بگیر اما درمورد این موضوع حتما جدی با همسرت صحبت کن نه با تهدید والتماس ..

اونوقت اگه به نتیجه و توافق نرسیدین یه چیزی

عزیزدلم من قطعا نمیخوام توی زندگیت دخالت کنم ولی وقتی از این کلمات استفاده میکنی و هیچ تغییری هم توی ...

دیگه زده شدم ازش اصلا بهم محبت نداره حتی تو بارداریم هم بهم اهمیت نمی‌داد خدایی بهش میگفتم بهم توجه کن می‌گفت اون توفیلم هاست اتفاقا پنجشنبه مریض بودم اهمیت نداد بهش گفتم اهمیت نمیدی گفت بریم دکتر دیگه چقدر حساسی 

دیگه زده شدم ازش اصلا بهم محبت نداره حتی تو بارداریم هم بهم اهمیت نمی‌داد خدایی بهش میگفتم بهم توجه ...

خب پس شما یه مشکل اساسی دارین چرا از یه مشاور کمک نمیگیرین؟

مگه قبول می‌کنه بقران همه کار براش کردم حتی سال به سال خربدهم نمیره هیچی نمیگم

نمیدونم راستش چی باید بگم ولی کاش می تونستین یه مشاوره رو حتما برین چون واقعا حیفه که زندگیتون از هم بپاشه حتما یه عشق و علاقه ای بینتون وجود داره

میدونم که تو خیلی قوی تر از این حرفا هستی ...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792