یاسمن_۷۰ مدیر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28221 عنوان از ه کسره درست استفاده کنید😑 | مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 60 پست شما هرجا خواستی ه کسره استفاده کنی، "ه" رو بردار ، جاش "هست" یا "است" بذاراگر معنی داد درسته! پرتقاله من : پرتقال است من❌این پرتقاله : این پرتقال است✅به همین راحتی ! بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿 1402/11/22 | 19:45 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliii98 عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 4117 ممنون که متن رو به دقت خوندی و رعایت کردی،رعایت علایمنگارشی از صفات بارز وی بود 🙁😂 اره من همیشه همه رو رعایت میکنم😌
saarire عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9692 عزیزم میشه لطفا لینک کد اسنپ فود رو برام بفرستی اینجوری ک اسکرین دادین میزنم میگه اشتباهه🙃 فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
saarire عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9692 باشه عزیزم همینجا بفرست گلم اما پاکش کن فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
saarire عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 9692 خیلی خیلی ممنونم عزیزم لطف کردی فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔
یاسمن_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28221 اوضاع ادبیات ملت خیلی خیته خیلی،،مخصوصا نسلای جدید.. چند روز پیش دختر خودم تو املا بجای حضرت نوح نوشته بود حضرت نوه😐😕😂 گفتم تو دیگه چرا بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
مهتابممممممم عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1632 آخ فدات بشم عزیزممن انقدر حرص میخورم که نگو جایی که باید کسره بذارن ه میذارن بعد جایی که بجای است باید ه بذارن نمیذارن مثلا : این پرتقال ، بجای این پرتقاله
شربت_زغال_اخته عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1200 اه من چقدر بدم میاد وقتی کاربردش رو نمیدونن و کلمات رو اشتباه مینویسنیا وقتی راجع به رو مینویسن راجب😐 | با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است |
مهتابممممممم عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1632 اه من چقدر بدم میاد وقتی کاربردش رو نمیدونن و کلمات رو اشتباه مینویسنیا وقتی راجع به رو مینویسن راجب ... منم راجب رو خیلی حرصم میگیره بجای راجع به
kdgh عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 5223 خیلی،،مخصوصا نسلای جدید.. چند روز پیش دختر خودم تو املا بجای حضرت نوح نوشته بود حضرت نوه😐😕😂 گفتم ... خب اونجور غلط املایی پیش میاد ولی یه چیزایی تو مجازی ادم میبینه شاخش در میاد
یاسمن_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28221 آخ فدات بشم عزیزممن انقدر حرص میخورم که نگو جایی که باید کسره بذارن ه میذارن بعد جایی که بجای است با ... منم خیلی رو مخمه 🤨 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
یاسمن_۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/02/10 تعداد پست: 28221 اه من چقدر بدم میاد وقتی کاربردش رو نمیدونن و کلمات رو اشتباه مینویسنیا وقتی راجع به رو مینویسن راجب ... تو سایت دیدم عصبانی رواعصبانی مینویسن بعضیا 😐😕 بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
شربت_زغال_اخته عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 1200 منم راجب رو خیلی حرصم میگیره بجای راجع به و بگذار رو که مخفف میکن میگن بز یعنی مخفف بزار | با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است |
مهتابممممممم عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 1632 خیلی،،مخصوصا نسلای جدید.. چند روز پیش دختر خودم تو املا بجای حضرت نوح نوشته بود حضرت نوه😐😕😂 گفتم ... نسل جدید که واقعا املاشون ضعیفه فضای مجازی هم بدترش میکنه چون بلاگرهامونم اکثرا بیسوادن