2821
2789
عنوان

دعا جادو😑

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 20 پست

هرکی نوشتش یه دعانویس احمق بود

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
نه نمیدونم گلم  ولی خیلی بد خط نوشته شده انگار بچه نوشتتش

آره بیشتر دعا نویس ها کاغذ مخصوص دارن و کاغذشون خط دار نیست🙁

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این شاید رزق و روزیتونو  کساد کنه بنداز تو آب روان هرروز هم سرکه سفید بپاش چهارگوشه خونت.واسه مامان بابای من که رو پارچه سیاه طلسم جدایی گرفته بودن تا پای طلاق رفتن ولی خدای ما بزرگتر بود

این شاید رزق و روزیتونو  کساد کنه بنداز تو آب روان هرروز هم سرکه سفید بپاش چهارگوشه خونت.واسه م ...

باشه عزیزم حتما انجام میدم مرسی از راهنماییتون

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
2790
2823
2791
2779
2792