2777
2789
اها ، نهایی دادید؟ نمراتتون چطور بود؟ لطف میکنید اگه بگید🌹 سخت بودن یا متوسط؟

اره نهایی دادم

واسه کسی ک بخونه ب راحتی نمرات بالای ۱۹ میاره

بستگی ب ضریب درس داره مثلا فارسی و زیست ضریب زیادی دارن و سخت تر بودن ولی طوری نبود که نشه حل کرد 

خیلی نکته دار تر بود ب نسبت سال های قبل من کامل حل کرده بودم سال‌های پیش رو ولی واقعا خیلی فرق می‌کرد اما میگم میشه نمره های خیلی خوب آورد

تست هم بزنید مخصوصا برای زیست 

و از کتاب‌های فرمول ۲۰ گاج یا منودرسام میتونید برا نهایی ها استفاده کنید 

دوستان رتبم از آخر ۲ شده😂تیکر هدف✌️
اره نهایی دادم واسه کسی ک بخونه ب راحتی نمرات بالای ۱۹ میاره بستگی ب ضریب درس داره مثلا فارسی و زی ...

ممنون 🌹

البته ک تغییر کردم فهمیدم لیاقتم خیلی بیشتر از این حرفاست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش ی سوال 

زنجانی بودی دیگه؟😅

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
منم زنجانیم

عزیزم زنجان زندگی میکنید الان؟

یک سوال داشتم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚
سلام هم شهری 😂 نمراتت خوبه بابا زیاد به چیزای بیخود اهمیت نده کافیه دروس مهم رو بالا بشی صرفا

عزیزم شما زنجان زندگی میکنید؟

بله عزیزم

عزیزم من میخاستم لباس مجلسی سفارش بدم از اینستا ادرسش زده بود زنجان چهار راه سعدی رو به روی باشگاه اطلس یه همچین چیزی فکر کنم

اسمش هم مزون رویا 

از اونجا خرید داشتید تا حالا؟اصلا میشناسید همچین جایی رو؟؟

تفففف 

چه عالیههه حالا مال منننن.

تفففف تف

هی جز تو کسیو نیستم . آخه مگه دنیا یدونه از تو بیشتر داره ؟ تو با همه همه چیت فرق داره  باشی مگه آدم چیزی کم داره. هنو مثل بار اول میبینمت میره بالا ضربان قلبم. هنو میشم مات خندت .دوپامین ینی دستات لای دستم... :)