2789
عنوان

برم حموم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 109 پست
مگه میشه یه هفته نری بو نگیری 😂🥲 باید از اطرافیانت پرسید

منم هفته ای یکبار میرم البته چون باردارم و هماتوم دارم وقتی میرم حموم دل‌درد میشم بخاطر همین هفته ای یکبار میرم بعد از ۳ روز قشنگ بود گند خودمو حس میکنم بیچاره شوهرم😐

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ولی موهام داغون شده همه ریختن بس حموم کردم نصف عمرم تو حموم بودم😐کف سرم چربه ولی موهام وز و داغ ...

آره میدونم چی میگی

این شکنندگی بخاطر شامپو هم هست، ماسک مو آبرسان یکم کمک میکنه

روغن خوبه که ما نمیتونیم استفاده کنیم

❌️ آقایون درخواست دوستی ندن ❌️ به هیچ عنوان پذیرفته نمیشه. ❌️درخواست ندین ❌️ ⚠️ دیگه چطوری بنویسم درخواست ندین که متوجه بشین؟؟⚠️

آره میدونم چی میگی این شکنندگی بخاطر شامپو هم هست، ماسک مو آبرسان یکم کمک میکنه روغن خوبه که ما نم ...

هر چی ماسک و این چیزا امتحان کردم بدتر موهام ریخت.  کلی هیچ محصول مراقبتی به موهام نمیسازه

منم هفته ای یکبار میرم البته چون باردارم و هماتوم دارم وقتی میرم حموم دل‌درد میشم بخاطر همین هفته ای ...

اخی عزیزم چند ماهته 🥺

منم موهام چربه دو روز حموم نرم میشه ازم روغن گرفت 😂

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
۸۰ درصد تاپیکات از حموم و تنبلی  و دوهفته یکبار خپحموم رفتن و بو دادنه کپک میزنی  بنده خد ...

وای یاد تاپیک چند شب پیش افتادم.  یه اسی تاپیک زده بود همسایه شون افسردگی داشت نظافت نمی کرد خیلی خیلی وحشتناک کثیف بود یه جا کپک زده بود تو قابلمه ها.  بچه رفت خورد مرد

چجوری این مدلی حموم میرید آخه هفته ای یه بار🤦🏻‍♀️

من هر روز بدنمو میشورم یه روز در میون هم در حد یک ساعت حمام کامل میگیرم 

موهام فوری چرب میشه بلندم هست اذیت میشم اصلا بوی بد عرق هم که دیگه هیچی

بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم.

اخی عزیزم چند ماهته 🥺 منم موهام چربه دو روز حموم نرم میشه ازم روغن گرفت 😂

الان ۱۳ هفته ام 

منم موهام چربه 🤕

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

دختر برو حموم دوستات خفه نشن👩🏻‍🦯  بچه که نیستی ۱ ساعتها تمومش کن

دوستام این مشکلمو میدونن همیشه هم هوامو دارن میگن عیب نداره مهم نیس 

بعد من لباس بیرون تمیزم ندارم الان در هر صورت خفه میشن😅😂

ولی باشه الان میرم حموم تلاشمو میکنم زود بیام

الان ۱۳ هفته ام  منم موهام چربه 🤕

اخی نی نیت کوشولوعه که 🥺

اوخودااا من انقده بچه دوس دارم 😭

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏

استاتر نمیدونم چند سالته شاغلی یا محصل.

ولی عادتو ترک کن

تو خونه نمیدونم چرا خانواده ت چیزی بهت نمیگن ، دوستات هم دوست دارند ممکنه چیزی بهت نگن اما وارد اجتماع و محیط کار بشی خیلی زشته.

همکارات ، مشتریای ها و هرکسی ک باهاشون سرکار داشته باشی از بوی بدنت ناراحت میشین.....

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
دوستام این مشکلمو میدونن همیشه هم هوامو دارن میگن عیب نداره مهم نیس  بعد من لباس بیرون تمیزم ن ...

دمشون گرم خدایی 😂