2789
عنوان

برم حموم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3476 بازدید | 109 پست

منم این مشکلو دارم 4 ساعت حموم معمولیم طول میکشه 😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم دیر به دیر تر میرم ولی تا به مغز استخوان نرسه نمیام بیرون🤣

بخاطر همینه الان حوصله رفتن ندارین زود به زود برید عادت میکنید دیگه براتون سخت نیست 🤭

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم میونه خوبی نداشتم با حموم الان گوشی میبرم اهنگ میذارم حال میده تند تند میرم

منم اینکارو میکنم هفته ای یه بار میرم

قبلش یه هفته در میون میرفتم

بعد جدی من تا پنجشنبه اونقد کثیف نمیشم خودم هم حس نمی کنم که بو گرفته باشم

وای یعنی فقط هفته یبار میری من هر یک روز درمیان میرم موهام داغون وخشک شده ولی عادتمه حتی نمیتونم برم موهامو نشورم حتما هفته دوبار یا سه بار برو ولی زمانش رو کوتاه کن یبار کمه