2777
2789
عنوان

جایگزین پدر س..گ

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزارش مهد یا خونه مادرت.

مادرم حالش خوب نیست. مهدم باباش نمیزاره. البته اونجا خودمم وسواس دارم نمیتونم بزارم . بچه بی عرضه ایه همه میزننش.‌

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
جات بودم خونه میموندم بچه ام خوب تربیت میکردم.تا نره باهرکسی همکلام بشه...

همه بچه ها چ در کودکی چه در بزرگسالی کلمه زشت یاد میگیرن. ایا همه مادراشون کارشونو ول میکنن؟؟ مگ مادرای خونه دار همه بچه هاشون خییییلی با ادبن!؟!؟

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 
مادرم حالش خوب نیست. مهدم باباش نمیزاره. البته اونجا خودمم وسواس دارم نمیتونم بزارم . بچه بی عرضه ای ...

پس با همسر یا مادرش،هر کدوم منطقی ترن صحبت کن که حواسشون به بچه باشه.

اصلا بجز تربیت،خطرناکه بچه سه ساله بره تو کوچه.چون میگی محلشون جای خوبی نیست.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

مادرم حالش خوب نیست. مهدم باباش نمیزاره. البته اونجا خودمم وسواس دارم نمیتونم بزارم . بچه بی عرضه ای ...

خب خانوم خودت بچه رو لوس بار آوردی که نمیتونه از خودش دفاع کنه 😒😑

در دردها دوست را خبر نکردن ، خود نوعی عشق ورزیدن است! 
میخای برا هر فحشی جایگزین پیدا کنی   بهتر نیس با مادر شوهرت صحبت کنی حداقل بچه رو تو کوچه ...

مگ طرف قبول میکنه ک از پیش اونا یاد گرفته! خیلی هم مدعی میشه. پدرش یاید بفهمه 

خب خانوم خودت بچه رو لوس بار آوردی که نمیتونه از خودش دفاع کنه 😒😑

بچه ها مثل هم نیستن. گاخی ارتباطی با تربیت نداره.

اتفاقا وقتي مشكل و ضعف داره بره توي مهد اموزش ببينه بهتر از اين هست ك بره تو كوچه 

تو كوچه هم مطمين باش كتك ميخوره و با اين محلي ك تعريف كردي خداي نكرده اتفاقاي بدتري مي افته منظورم تعرض هست ببر مهد ديگه خيالت راحته هر چقدم مهد بدي باشه از كف همچين كوچه اي برا پسر ٣ ساله بهتره

بچه ها مثل هم نیستن. گاخی ارتباطی با تربیت نداره.

اگر بخواد اینطور پیش بره تو اینده‌ معلوم نیست چه بلایی سرش بیاد گاهی حتی امکان داره بخواد این بی سر زبونی تا مرحله تجاوز و تعرض بهش پیش بره پسر و دختر هم نداره تو جامعه خیلی دیدم که ۱۷ ۱۸ سالشونه ولی ...

در دردها دوست را خبر نکردن ، خود نوعی عشق ورزیدن است! 
همه بچه ها چ در کودکی چه در بزرگسالی کلمه زشت یاد میگیرن. ایا همه مادراشون کارشونو ول میکنن؟؟ مگ ماد ...

بله همهمون الان فحش بلدیم.ولی آیا همه تو دعوا یا روزمره ازش استفاده میکنیم؟معلومه نه فقط اونی ک تربیت درستی ندارع روزمره مثل نقل نبات فحش میده براش عادیه.شما هم خودت می‌دونی تا کی میخوای کلمه جایگزین ب بچه ات یاد بدی....بچه ات اونقدر کوچیکه که فقط داره ضبط می‌کنه.درکی ندارع ک نباید جایی بگه این کلمات .چشم باز می‌کنی میبینی فحش دادن مثل حرف زدن واسش عادیه.چون گوشش زیاد شنیده.چون هر روز داره با کسایی ک فحاشی میکنن.میگرده

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه