2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 35 پست

عزیزم شوهرتونم اخلاق بدی داشته یعنی چی بره پیش خانوادش بگه باید دوتایی باهم حلش می کردین البته باید بگم شما هم اشتباه کردید باید قبل از ازدواج اخلاق های شوهرتون رو میشناختید بعد باهاش ازدواج می کردید تا کارتون به طلاق کشیده نشه خب حیف که نمیشه فرصت های از دست رفته رو برگردوند به نظرم زنگ بزن مادرشوهرت و همین طور شوهرت واقعیت رو بگو و سوتفاهم رو برطرف کن ولی بهترین کار اینه بی محلی کنی جوابشم ندی

سکوت کن طلاقتو که گرفتی لجشو حسابی دربیار 

چجوری؟باور میکنی از زور فشار حرفاش تا این وقت شب بیدارم از زور ناراحتی و بغضی که ت  گلومه ازین که ای کاش ضرری از سمت من بهشون می‌رسید بعد قضاوتم میکردن

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چیزی نگو شوهرت چه کاریه حرفات رفته گفته به مادرش مشکل داره

شوهر من همیشه بمن میگف من مثل تو نیستم هر چی میشه به خانوادم بگم اونوقت من دو کلمه با مادرم صحبت کردم عصبانی بودم رفته به خانوادش گفته شیش تاهم دروغ روش گذاشته ای کاش لاقل ضرری ام از ناحیه من به اونا می‌رسید که دلم اینجوری کباب نمیشد 

شوهر من همیشه بمن میگف من مثل تو نیستم هر چی میشه به خانوادم بگم اونوقت من دو کلمه با مادرم صحبت کرد ...

اسی بیخیال جواب نده بی محلی کنی بهترین راهه مادر شوهرت مریضه عزیز دلم یه آدم روانیه مثل بچه دوساله ها رفتار می کنه متاسفانه مادرشوهر شما مغزش هنوز کوچیک مونده والا من خودم باکسی دعوا میشه با پروفایل حرفمو بهش نمی زنم

ب جای اینکه چکش کنی و خودتو زجر بدی شمارشو پاک کن ک نبینی. حتی بلاکشم نکن ک فک کنه چقد برات مهم بود ...

میخاد مثلا حرص منو در بیاره همیشه بمن میگه من در مقام قضاوت نیستم اونوقت پسرش اگه الان بگه روزه قطعا پسرم درست میگه این همین یک ماه پیش بمن میگف برو طلاقتو از پسرم بگیر خودتو راحت کن خودش همیشه جزو افرادی بود که منو تشویق به طلاق می‌کرد و یا دخترشو که تو هتل کار میکنه و با عربا لاس میزنه رو تو سرم می کوبید!قبول نداره وقتی بهش میگم پسرش اعتیاد به شیشه داره و منو با چاقو و ساطور تهدید به قتل میکنه میگه من اشتباه میکنم!

من شوهر و زندگیمو دوس دارم ولی خدا شاهده ظرف ۳ماه که اومدم خونه خودم گوشتام از رفتارای عجیب غریب شوه ...

وای عزیزم اینجور که نمیشه زندگی کرد،مگه زندگی میدون جتگه که با چاقو و ساطور بیاد تهدید کنه

با پدرومادرت مشورت کن و یه فکر اساسی به حال خودت و زندگیت بکن

پروفایل؟؟؟؟؟؟؟ مادرشوهرررررر؟؟؟؟؟ هه اسی کجای کاری  واقعا واسه عکس پروفایل اونم تو وقت میذا ...

دلم خیلی گرفته انقد تو همه مسائل باهاشون راه اومدم خودم تو پر قو بزرگ شدم ولی با همه چی کنار اومدم توقع نداشتم هیچ وقت ازشون ولی این مادرشوهرم از اول دلش با من صاف نبود چون یکبار جواب رد داده بودم بهشون و دلش نمبخاست دوباره بیاد خاستگاری از همون موقع با من سرلج افتاد و همیشه به من میگف برو طلاقتو بگیر خودتو راحت کن تو هم مثل دختر خودمی!راضی نیستم سختی ببینی!

میخاد مثلا حرص منو در بیاره همیشه بمن میگه من در مقام قضاوت نیستم اونوقت پسرش اگه الان بگه روزه قطعا ...

از نظر من برو طلاقت رو بگیر این آدم آدم زندگی نیست اسی تو آدم بسازی هستی و من صبرت و تحملت رو ستایش می کنم ولی طلاق بگیر با این شوهر و مادر شوهر به هیچ جا نمی رسی

پاکش کنی بازم میبینیش ؟ کلا چک نکنش

امشب از زور ناراحتی عکس از ت،ر،ی،ا،ک و دستای پسرش گذاشتم سر در پروفایلم کنارشم نوشتم که فریب در ازدواج ینی این دستا که در حال شیره جوش دادنه، پنهان کردن اعتیاد بچت و ۴سال دختر مردم رو پاسوز مرد هیچی نداره معتاد کردن

دلم خیلی گرفته انقد تو همه مسائل باهاشون راه اومدم خودم تو پر قو بزرگ شدم ولی با همه چی کنار اومدم ت ...

عزیزم اگه جایی بهت بدی شده حتی اگه تو فراموشم کنی خدا فراموش نمیکنه 

پس  کاری اگه کردن بی جواب نمی مونه این از این 

حق میدم دلت پر باشه و ندونی چطور به آرامش برسی 

اما خودت واقعا از چیزایی که باعث میشه وارد حاشیه و غم و غصه بشی دوری کن مجبور نیستی توی مجازی بمونی 

یا دلیت بزن ی مدت 

یا انلاین نشو 

یا برو خطتو عوض کن و با اون وارد مجازی شو 

ی سریام با خودشون مشکل دارن با دیگران‌بدرفتار میکنن به خودت نگیری راحت تری 

عزیزم شوهرتونم اخلاق بدی داشته یعنی چی بره پیش خانوادش بگه باید دوتایی باهم حلش می کردین البته باید ...

من میخاستم تو عقد جداشم بزرگترا نزاشتن گفتن برید سر خونه زندگیتون خوب میشید فلان بهمان شوهرمم اهل رفت آمد نبود که خوب بشناسمش فک میکردم بریم سرخونه زندگیمون آدم میشه نمیدونستم یک آدم داغونه،یک ماهه اومدم خونه پدرم دریغ از یک زنگی پیامی چیزی!رفتم جهیزیه مو با حکم قانون آوردم و کارای اداری جدایی رو دارم انجام میدم 

دلم خیلی گرفته انقد تو همه مسائل باهاشون راه اومدم خودم تو پر قو بزرگ شدم ولی با همه چی کنار اومدم ت ...

تو اگه خوب بودی و اینا نمی خواستنت پس تو چیزی از دست ندادی اونا تورو از دست دادنت 

لیاقت نداشته مادرشوهرت که عروس خوب داشته باشه 

اسی بیخیال جواب نده بی محلی کنی بهترین راهه مادر شوهرت مریضه عزیز دلم یه آدم روانیه مثل بچه دوساله ه ...

امشب خیلی بهم فشار اومد مثل خودش تو پروفایل جوابشو دادم وقتی از من چیزی ندیدن چرا الکی قضاوتم میکنن منم عکس از شیره و تریاک جوش دادنای پسرشون گذاشتم پروفایلم نوشتم فریب در ازدواج با رسم شکل ینی این میدونستین معتاده دختر مردمو پاسوز کردین 

وای عزیزم اینجور که نمیشه زندگی کرد،مگه زندگی میدون جتگه که با چاقو و ساطور بیاد تهدید کنه با پدروم ...

دقیقا ۳روز بعد عروسی صرفا بخاطر اینکه چرا پدرمادر من زنجیر طلا دادن بحث راه انداخت و اول با ساطور زیر گلوم گرفت بعد دید نمیتونه کار بکنه تاندون پای خودشو ۳تا ضربه محکم زد خ،و،ن فواره زد رو همه وسایلا😭😭😭اون لحظه شوک شده بودم حالم دست خودم نبود ساعت ۵صبح فقط جیغ میکشیدم پدرم دیگه منو نمیزاره باهاش زندگی کنم