2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 39 پست
مثل ایتالیا؟ ایتالیا رو هم در نظر داشتم اما کشوری نیست که بشه روش سرمایه گذاری کرد فقط برای همون تح ...

ايتاليا به درد نميخوره

حقوق ها پايينه ضمن اينكه قانون مشخصي هم انگار وحود نداره كه حتما كارفرما بايد بيمه كنه به خاطر همين من شنيدم خيلي استخدام ميكنن با ٨٠٠ يورو ماهانه بدون بيمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل ایتالیا؟ ایتالیا رو هم در نظر داشتم اما کشوری نیست که بشه روش سرمایه گذاری کرد فقط برای همون تح ...

راستش نه ایتالیا نه ایتالیا به نظرم باید اخرین انتخاب باشه چون به علت بورسه استانی همه میرن

کشور های اسیایی

مثلا ژاپن 

ببین جاهایی که کم بورسیه میکنن همه هزینه ها رو میدن و از طرفی چون کسی زیاد به کشور های اسیایی نمیخواد مهاجرت کنه قبولیش اسون تره 

ايتاليا به درد نميخوره حقوق ها پايينه ضمن اينكه قانون مشخصي هم انگار وحود نداره كه حتما كارفرما باي ...

دقیقا ایتالیا اصلا گزینم نیست ادم بخواد از کشورش بزنه بیرون بنظرم باید یجا بره که بیارزه

دقیقا شک منم برای المان همینه

فامیل ما همونجا پزشک شده بود. همسرشم آلمانی بود. دو تا هم بچه داشت. هر جا برای کار می‌رفت میگفتن نه خارجی هستی. تازه لهجه عالی هم داشت. آخر سر ی آگهی میبینه زنگ میزنه اونا خیلی برای استخدام عجله داشتن دانشگاه و معدل رو میپرسن میگن عالیه فردا با مدارک بیا. اینم می‌ره میگن ای وای تو خارجی هستی اگه حضوری می‌آمدی قبول نمی‌کردیم ولی دیگه الان تو کار انجام شده قرار گرفتیم. البته چند ماه بعد آنقدر مریض ها ازش تعریف میدن که رییس کلینیک بهش گفته خیلی خوشحالم که تو رو استخدام کردم. آلمانی ها همه بومین با خارجی ها بدن. فرانسه پر از الجزایریه. با ما شرقی ها رفتارشان بهتره 

من با یه پسری اشنا شدم پاکستانی بود رفته بود کره بورسیه معماری

پرسیدم سخته اینا گفت به هیچ وجه هزینه در مان رو میدن هزینه زندگی یه بخشیش رو میدن اجازه کار پاره وقت داری هزینه بلیط رو میدن شهریه داشنگاه تمام کمال که خب این طبیعیه و برای اموزش زبان هم یه هزینه ای رو در اختیارت میزارن شیش ماه قبل شروع دانشگاه میری و توی مدارس زبان درس میخونی 

فامیل ما همونجا پزشک شده بود. همسرشم آلمانی بود. دو تا هم بچه داشت. هر جا برای کار می‌رفت میگفتن نه ...

متاسفانه با همه خوبی ها حقیقت نژاد پرست بودن المانی هارو نمیشه نادیده گرفت 

متاسفانه با همه خوبی ها حقیقت نژاد پرست بودن المانی هارو نمیشه نادیده گرفت 

آره. چند سال پیش تو اخبار گفت دو تا ترک اینور خیابان با هم حرف میزدن یدنفر اونور خیابون می‌شنوه شلیک می‌کند یکیشون و می‌کشه. پلیس که میگیرتش میگه چرا کشتی؟ میگه فهمیدم ترکن اینا حق ندارن بیان کشور ما