2777
2789
عنوان

دعای بخت گشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس چرا میگین موثره ؟😅ما هم خواستگار میاد ولی بهم میخوره 

برای بخت گشایی-برای زیاد شدن خواستگار یا پیدا شدن زوج مناسب این آیه را روزی 110مرتبه تا یك هفته بخوانید👈یا جامِعَ الناس لِیومٍ لارَیبَ فیه اِنَ اللهَ لایخلِفُ المیعاد اِجمَع بَینی وبَینَ زوجِ المومِن

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
خیلی کارا انجام دادیم بدون هیچ نتیجه ای 

بزار برات باطل سحر و بخث گشایی بفرستم اون واحبه پس 

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚

🌹🌷باطل کردن طلسم درباره دختران🌷🌹

🌸نحوه عمل این نوع طلسم در مورد دختر خانمها متفاوت است
(دیده نشدن و مطرح نشدن توسط دیگران جهت ازدواج ،
تعدد خواستگار داشتن ولی سرنگرفتن ازدواج ، عدم تمایل به ازدواج ، خواستگارهای غیر قابل قبول و مطرح شدن بحث ازدواج و سپس به فراموشی سپرده شدن و….. البته نتیجه نیز همان است که ذکر شد.)

🌻یک روش علاج:

🍀دعاهای مختلفی برای سحر تعطیل الزواج(طلسم و سحر بخت و ازدواج)
ذکر گردیده است.
یک روش بسیار موثر قرآنی برای ابطال این نوع سحر و طلسم ،
(و صورت گرفتن ازدواج موفق و نیکو)
انجام اعمال ذیل است:

🌷۱- وضو قبل از خواب
سپس آیه الکرسی
 سپس معوذات را بخواند و در کف دستهایش بدمد.
و سپس دستهایش را بر بدنش بمالد(سه مرتبه این عمل را تکرار کند).

🌷۲- گوش دادن به قرائت آیه الکرسی (میتواند از قرائت ضبط شده استفاده کند و روزی یک مرتبه به آن گوش دهد).

🍁باطل کردن طلسم  و جادو🍁

🌷۳- گوش دادن به قرائت معوذات(سوره های مبارکه الاخلاص – الفلق – الناس) چندین مرتبه پی در پی.
(میتواند از قرائت ضبط شده استفاده کند)
و روزی یک مرتبه به آن گوش کند.

🌷۴- همچنین رقیه ابطال سحر ذکر شده را بر آب پاک قرائت کند و با آن آب غسل کند.
هر سه روز یکبار این عمل را انجام دهد.

🌷۵- بعد از نماز صبح،یکصد مرتبه بگوید:
(لا إله إلا الله وحده لا شریک له ، له الملک و له الحمد یحیى و یمیت و هو على کل شىء قدیر ).

🌼اعمال مذکور را به مدت یک ماه کامل انجام دهد به اذن و اراده خداوند تبارک و تعالی کارش انجام میشود و حاجت میگیرد..