2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم چرا همه فکر میکنن مجانیه😐

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
مطمعنی اخه واسه ما ۶۶۰ بود ۴۰۰ خرید کردیم ۱۷ هزار کم کرد

والا من بابامو مامانم رفتن خرید ازشون نپرسیدم چی به چیه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ما امروز صبح رفتیم گرفتیم  فقط باید از فروشگاه جنس خرید از یارنه هم کم نمیشه یارانه هم ۳۰ام پر ...

پول هم ازتون گرفتن؟

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
پیام اومد؟ یارفتین فروشگاه

پیام اومده بود رو گوشی بابام 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

پول هم ازتون گرفتن؟

نه اصلا

پس چیه

باید پول بدی عزیزم یه بسته چرخ کرده ۳۸۰ صد و پنجاه از کالابرگت کم میشه ۲۳۰ باید بدی یا نفری سه تا شیر که ۱۵ تومنش از کالابرگه ۸۰ از خودت

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.