2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

متاهل ام ولی تا حالا کادو ولنتاین نگرفتم در طی این سالها، 

بهش گفتم برگشت گفت ولنتاین مال خارجیاست نه ما از شانسم وطن دوستیش این موقع ها فعال میشه 😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

گل زیاد گرفتم یک ماه نگه میداره بعد میندازه دور . بادی اسپلش دیشب دیدم ۱۵۰ بود 😭 کروات هم فکر نکن ...

بگردی بادی اسپلش قیمت کمتر هم پیدا میکنی. 

قرار نیست که تا اخر عمر بزنه. هدیه شیکیه

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.

اره واقن البت همیشه اونی که دوسش داری دوست نداره😂

ما همو دوس داشتیم دیوونه هم بودیم دعا گرفتن براش الانم ک زندانه دیگه سراغمو نمیگیره گفته ازدواج کن همیشه بهم میگفت اگه بمیرمم برم زیر خاک نمیزارم ماله کسی جز خودم شی🙃💔

بی تو ثانیه هایم بوی دلتنگی میدهد🙂💔 #بهیادتم:)#سیاه ترین قلب ماله منه🙃💔#برگرد قلبم🙂🚶🏻‍♀️خدایا علیمو برگردون🙂داستان زندگیمون مثله فرهاد بود ولی هیچ کجاش شیرین نبود🥃
آبجی جان خودم و خودت ، با ۵۰ تومن کیف پول میدن ؟؟؟؟😢

اره بابا کیف پول ۱۰ هزار تومنی هم دیدم

سلیطه ی سایت 🎀💅. به اسم کاربریم گیر نده بزور یچی پیدا کردم که سایت قبول کنه. اگه با نظرم موافق نیستی ریپلای نزن حوصله ندارم.

خوشبختو سلامت باشید همیشه😂😂❤

فدامدا❤️🫂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁