2777
2789
عنوان

عکس خودم

334 بازدید | 19 پست

اینم زن سابق همسرم که بمن میگه زنیکه

یا مثلا میگه زنیکه یک توله برات بیاره

پیام هاش به همسرم

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

ببینم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خودش بیشتر شبیه زنیکه هاست

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

چه شما بامزه و دوست داشتنی هستی

صدرصد از روی حسادت میگه..اصلا به چه حقی پیام میده به شوهرتون بگین بلاکش کنه 

وقتی افسرده شدم،مامانم می‌گفت چشم خورده!دکتر می‌گفت بیماریه!مذهبی میگفت جنه! و من تنها کسی بودم که میدونستم تویی . . !  ..«اگر اون برای تو ساخته شده،من برای تو ویران شدم!».. ( کاربری دست دو نفر هست 🌱) (متعهد💍💒)

والا خودش بیشتر شبیه زنیکه هاست

به والله قسم

من ۶۴ی م بدون تعریف نچرال

رنگ م باشه با آرایش بازم. کمترمیزنه سنم

لایت آخری که ردم حتی

و الان پایین موهام هست

در کل نچرالم

و این زنه متولد ۶۹هست

من فوق لیسانس  شهر بزگ

اپن لیسانس و شهرکوچک

هرچند معرفت یه تحصیلات نبست

بگذریم

چه شما بامزه و دوست داشتنی هستی صدرصد از روی حسادت میگه..اصلا به چه حقی پیام میده به شوهرتون بگین ب ...

بچه مشترک

دیگه

شانش ماست

سفت چسبیدم از هر نظر زندگی مو از نظز توجه وهمگی

و همسرمو دوست دارم

وهمه تلاش

چه با کارهام چه حتی ذکر و آیه اینا

....

و اینکه ما هس نیم