2777
2789
تجربه داشتین شما؟

بله من کار کردم یه مدت

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا ب من گفتن اصن نیاز ب سرمایه اولیه نیس

خوب پس بدون پول چجوری میخای خرید بزنی؟ قبل ش به تموم شدن کلاسای( الکی، بیخود) باید زیر مجموعه بگیر ، سه نفر معرفی کنه، بعدشم باید خرید کنی از سایت ۵۰۰ هزارتومن....محصول که مفت ، مجانی بهت نمیدن 

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
اینقد سمجن نمیشع ردشون کرد

قدرت ن گفتن یاد بگیر ( خیلی محکم بگو ن ، من این شغل دوست ندارم، حالم باهاش خوب نیس)

یا کلا بلاک جواب شون نده...‌

یا شوهری، پدری، داداشی رو بهونه کن 

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
خوب پس بدون پول چجوری میخای خرید بزنی؟ قبل ش به تموم شدن کلاسای( الکی، بیخود) باید زیر مجموعه بگیر ، ...

والا گف یه سایت دستت میدیم فقط زنگ بزن ب مشتری ادرس سایتو بده خرید کنه هرچقد خرید کنه دوم هرماه برات سود میاد

اول خودت باید تو سایت ثبت کنی، مث نی نی سایت که ثبت نام کردی، بعدش بهت کد کاربری، کد عبور میدن ....اولین خریدتو بزنی، ( از خرید تو بالا سریا سود میبرند) بعدش باید دو یا سه نفر معرفی کنی بشه زیر مجموعه ت ....اونا هر وقت خرید کردند تو سود میکنی