2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 21 پست

من از وقتم گذشت پریود نشدم تست و بعدم آزمایش منفی بودن چند وقت بعد امپول پروژسترون دکتر نوشت زدم بازم پریود نشدم تمام این مدتم ترشحات زیاد که ابکی بودن دل دردی که میگیره و ول میکنه و درد سینه داشتم سرما هم خوردم کلی هم دارو خوردم و یهو شک کردم نکنه خبریه تست زدم و بعد آزمایش که مثبت شدن الان نگرانم بخاطر داروهایی که خوردم اصلا نمیدونم کی باردار شدم چون الان نزدیک یک ماهه با شوهرم رابطه ای نداشتم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همیشه منظم بودم نهایتاً ۳_۴ روز عقب میفتاد همه کاری واسه لاغری میکنم چون تنبلی دارم جواب نمیده

من حدود سه ماه  و چند روز نشدم داغون بودم شروع کردم زنجبیل تازه هر روز قبل صبحانه رنده میکردم توی آب ولرم میخوردم حالا خداروشکر خوب شدم ..هِل هم‌میخورم..

من از وقتم گذشت پریود نشدم تست و بعدم آزمایش منفی بودن چند وقت بعد امپول پروژسترون دکتر نوشت زدم باز ...

واییی منم دوتا تست زدم منفی بود آزمایشمم منفی بود خیلی دلم گرفته شوهرمم داره ازم دل میکنه بخاطر بچه واسم دعا کن منم مادر بشم زندگیم و خیلی دوست دارم 😔

واییی منم دوتا تست زدم منفی بود آزمایشمم منفی بود خیلی دلم گرفته شوهرمم داره ازم دل میکنه بخاطر بچه ...

ان شاالله بهتون بچه بده و دل شوهرتون به زندگی گرم بشه . شما هم دعا کن مشکلات من با شوهرم حل بشه از چشمم افتاده ازش متنفرم خیلی عذابم داده

ان شاالله بهتون بچه بده و دل شوهرتون به زندگی گرم بشه . شما هم دعا کن مشکلات من با شوهرم حل بشه از چ ...

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم خیلی درکت میکنم خدا به قلب همه مون پناه و آرامش بده