2777
2789
عنوان

نتیجه تزریق چربی من بعد ۴ روز

| مشاهده متن کامل بحث + 10867 بازدید | 52 پست
نه دیگه خداروشکر وزن دلخواهمو کم کردم فقط بعد عید میرم بدنسازی که عصله بیارم 

خیلی خوبه

مبارکت باشه به هر حال

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم روزای اول عر میزدم  دویست هزار تا صلواتو قران خوندم تا همش بره  بعد چند روز که ورم ر ...

تو ام روزا اول عین چنگیز مغول بودی من که اینقدر  عررر زدم گفتم خدا غلط کردم الان خیلی خوشحالم راضی 😂😂😂😂🤪

تزریق چربی‌ زدی یا ژل؟ الان جذب نشده؟

من هم چربی زدم هم ژل 

چربی رو یک سالو نیم پیش زدم و خیلیییی راضیم

ژل هج چند ماه پیش جوگیر شدم تو چونه زدم 

راضی نیستم ..چون وقتی میخندم یا چیزی قشنگ انگار ژله جمع میشه ی یجا 

و مشخصه ی چیز اضافه اس..ولی چربی اینطور نیست

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

تو ام روزا اول عین چنگیز مغول بودی من که اینقدر  عررر زدم گفتم خدا غلط کردم الان خیلی خوشحالم ر ...

وای دقیقا🥲

اخه ببین یهو ادم عوض میشه..خیلی وحشتناکه براش 

من خیلی صورتم خوشگل بود ولی لاغر کردم حسابی گودی چشمم عین مرده ها شده بودم رقتم تزریق چربی ۹ ماه پول ...

کدوم شهر هستی 

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏
ماندگاری چربی که یکسال و نیم پیش زدی جذب نشده هنوز؟

برا من مونده 

اخه من همزمان خودم وزن هم اضافه کردم 

ببین فقط قبلا وزن اضافه میکردمم صورتم خوش فرم نبود و کلا لاغر بودو بد 

الان همون فرم چربی زدنم صورتم چاق میشه 

میدونی چی میگم

مثلا چاق ک میشم گونه در میارمو اینا

دقیقا من اصن ورم خالص بودم هنوزم ورمم  ولی ورم خوشگل

😁