2777
2789
عنوان

مامانا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 33 پست
تهرانی شما؟ من احساس میکنم به خاطر آلودگی هواست که بچه ها همش مریضن

نه بابا مشهدم آلودگی هوا که هست یکسره هشدار زرد میدن برجهای پیش هم چندین روز تعطیل کردن بازم این ویروسهای لعنتی انگار همه برا بچه منه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
وای مال من یه هفته شددیددددد سرفه های وحشتناک که یه لحظه قطع نمیشد بخدا مردم وزنده شدم دوباره الانم ...

چی کار کردی برای سرفه اش؟ یعنی کلا فرستادی امسال؟ منم میگم نفرستم تو خونه خودم باهاش کار کنم. بچه انقدر آنتی بیوتیک خورد دیگه سیستم ایمنیش داغون شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بردم دکتر بهش ۲ تااسپری داده با مونته لوکاست گفت بیشتراز۲ هزارنفر باهمین علائم آسم والرژی اومدن

سرفه اش با اینا خوب شد؟ آنتی بیوتیک نداد؟ اسم اسپری ها چیه؟ من متخصص عفونی ببرم یا آلرژی؟ اطفال میبرم فایده نداره

اونایی که دنبال شربت خشک کن برای بچه هاشون هستن یه مدلش هست خیلی خوبه اسمش یادم نیست ساخت هند فک کنم نوشته مید این بومبای .داروخانه ها بگردین دارن پودر سوسپانسیون ظرفشم تمام سفید مات

سرفه اش با اینا خوب شد؟ آنتی بیوتیک نداد؟ اسم اسپری ها چیه؟ من متخصص عفونی ببرم یا آلرژی؟ اطفال میبر ...

من متخصص اطفال بردم سرفه هاش خلطی وحشتناک بود خشک شده ولی کم نشده.سالبتامول وفلوکسیتاید

منم دقیقا. میگم تا عید نفرستم مدرسه. خوبه به نظرت؟ الان سرفه هاش شروع شده. وحشتناکه سرفه هاش مثل این ...

برای سرفه شیر خیلی خوبه.

اخلاط رو کامل میشوره میبره

اگ شیر گرم نمیخوره شیر ولرم رو به سرد بده فقط سرد سرد نباشه اکیه 

بی تاثیره بخچال من پر شده از ایمیونس و آسماویت و سانستول بازم هر دوهفته مریضه این برج آخری که کامل م ...

یه دکتر طب سنتی ب من دانه کینوا پیشنهاد داد گف تو غذاها بربزین کل خانواده بخوره

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
یه دکتر طب سنتی ب من دانه کینوا پیشنهاد داد گف تو غذاها بربزین کل خانواده بخوره

دانه کینوا؟ خود عطاری داره؟

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..