2777
2789
خب ببین یچیزایی انگار مانع میشه خودم باشم باید روحیمو خوب کنم  مثلا عدا خیلیارو میتونم درارم و ...

منم گاهی اینم. اما کلا حالم خوب نیست از آدما بدم میاد دوست دارم اصلا کسیو نبینم حتی خودمم تو آینه نگا نمیکنم.. یه حال گوهی دارم سالهاس 

زندگی بیخوده

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
منم گاهی وقتا برای چند ثانیه احساس میکنم چیزای دور و برم، چیزایی که دارم نگاشون میکنم همه خیلی غیر و ...

اره دقیقا منم

هر طرحی که بخوای اکسسوریشو درست میکنم براات.            پیج اینستام: wood__witcher

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم گاهی اینم. اما کلا حالم خوب نیست از آدما بدم میاد دوست دارم اصلا کسیو نبینم حتی خودمم تو آینه نگ ...

سعی کن تغییرش بدی منک فقط خدا بخاد همین امسال بعدش یکارایی میکنم بهتر شم

سعی کن تغییرش بدی منک فقط خدا بخاد همین امسال بعدش یکارایی میکنم بهتر شم

موفق باشی.‌ من افسردگی دارم خیلی وقته اینجوریم. تقریبا هیچی حالمو خوب نمیکنه دیگه ارتباط با آدما اذیتم می‌کنه، تنها بودنم حالمو بدتر میکنه نمی‌دونم چکار باید بکنم... تو اگه تازه اینجوری شده حالت مراقب خودت باش طولانی نشه

بابا جونم خواهرمم اومد پیشت خیلی مواظبش باش 🫂جون عزیز خودت تنهاش نزار ما که تلاشامون بی نتیجه موندو خدایی نبود که کمکمون کنه. اما تو مهربونی، تو پدری، تو بچه هاتو دوست داری بغلش کن تا جای درداش خوب بشه و آروم بگیره.... فقط دعا کن زودتر بیام پیشتون 🥀🥀
موفق باشی.‌ من افسردگی دارم خیلی وقته اینجوریم. تقریبا هیچی حالمو خوب نمیکنه دیگه ارتباط با آدما اذی ...

من چندسال بخاطر کنکور چیزای دیگ همش استرس دارم از پا درم آورده اصن کنترل نمیشه