2777
2789
عنوان

چرا هرچی بگم میگه گمشو خونه بابات

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 21 پست
ادم چرا باید خونواده خودش ول کنه بره با یه خونواده غریبه زندگی کنه اگر خانوم خونه خودت نباشی دیگ چرا ...

گولم زد گف  زود جدا میشیم ولی  بعد ازدواج حتا خرج خانوادشو خودش میده

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

این چیزارو می‌شنوم از ازدواج متنفر میشم . چرا حاضر شدی بری تو خونشون زندگی کنی ؟ مامانش تنها میمونه ...

حال اگه پیر بود قابل هضم  

اگه مبینی چقد بخودش میرسه وفیلر وژل میزنا فک میکنی من مادرشوهرشم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بد خدا صبرت بده چطوری بدون شما خوش میگذرونه عجیب واسم

مهم نیس میگه زن فلانی خودشو چسبیده به شوهرم و اومد

حال اگه پیر بود قابل هضم   اگه مبینی چقد بخودش میرسه وفیلر وژل میزنا فک میکنی من مادرشوهرشم

هر کاری میکنی فقط توسری خور نباش و هر چه زود تر یه بهونه ای جور کن که از خونشون بری . مستقل باشین بهتره حتی اگه هر شب نون و ماست بخورین

شوهر منم از زمان عقد همین بود، تا تقی به توقی میخوره میگه اینجا طویله نیست قانون داره و نمیتونی هرکاری میخوای بکنی و برو خونه بابات! ولی این اواخر که دیگه مامانم به مامانش گفت خب طلاق بگیرن ، دیگه کمتر میگه و به اون شدت همه جا پخش نمیکنه دعواهامونو

زن کی خودش به شوهر شما چسبونده؟

اشتباه تایپی شوهرش

2790
2778
2791
2779
2792