2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس حرفتون بی معنی شد راستی چرا رفت بالا؟اینو بگو

من اصلا نمیتونم بازارهای این شکلی رو‌تجزیه تحلیل کنم فقط با اتریوم کار میکنم و تا حالا هم راضی بودم. پارسال ده تا خریدم دونه ۷۷تومن با همونا کار میکنم و سودی که میکنم رو‌ خارج میکنم

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

خب داشته باشه جوری،میگی انگار یک بی ت کوین داشتی  بخشی از،بی ت کوین داشتن تاثیر آن چنان نداره& ...

خوب مابقی ارزها هم به همون نسبت می‌کشه بالا دیگه. حالا بیت_قیمتش بالا هستش، ترون هم خیلی خوب رشد کرد داره به هفت تومن میرسه من سه هزار پونصد خریدم 

من اصلا نمیتونم بازارهای این شکلی رو‌تجزیه تحلیل کنم فقط با اتریوم کار میکنم و تا حالا هم راضی بودم. ...

تجزیه و تحلیل نمیکنی پس چرا خرید میکنی و میفروشی از روهوا؟

حالا بذار جواب سوالمو خودم بدم

۱۰ تا اتریوم خریدی به قیمت تومن میگی؟تازه هم عضد شدی باشه باشه

علت افزایش قیمت کاهش شاخص دلار بود علت کاهش شاخص دلار هم اصلاحیه در انتشار آمار cpiامریکا بود که به ضرر دلار بود

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
خوب مابقی ارزها هم به همون نسبت می‌کشه بالا دیگه. حالا بیت_قیمتش بالا هستش، ترون هم خیلی خوب رشد کرد ...

همین که به تومن میگی یعنی ...

هنوز هم دامیننس بلد نیستی تاثیر بی ت کوین تو بازار فعلا با توجه به دامیننسش زیاده پس اجازه رشد زیاد به بقیه کوین ها نمیده

تلوخدا اگر نظرت با من یکی نبود توهین نکن ما هم وطنیم نه دشمن هم ما زنیم همه پشت هم!
میشه همین روشتنو به من هم یاد بدین

برید تو یه صرافی اطلاعات خودتون رو ثبت کنید. من با صرافی تبدیل کار میکنم. خانم نرید هرچی پول دارید تو این زمینه سرمایه گذاری کنید و بیاید بگید ما گفتیم. با یه مبلغ کم شروع کنید

همین که به تومن میگی یعنی ... هنوز هم دامیننس بلد نیستی تاثیر بی ت کوین تو بازار فعلا با توجه به دا ...

منم گفتم اصلا به صورت تخصصی هیچی بلد نیستم ، فقط اطلاعات خودم رو ثبت کردم و به یه کفی که قیمت اتریوم میرسه خرید میکنم و به یه مبلغی هم که میرسه میفروشم.داخل همون خود صرافی یه حدی مشخص میکنم واسش

همین که به تومن میگی یعنی ... هنوز هم دامیننس بلد نیستی تاثیر بی ت کوین تو بازار فعلا با توجه به دا ...

شما تو همین زمینه کار میکنید؟

تجزیه و تحلیل نمیکنی پس چرا خرید میکنی و میفروشی از روهوا؟ حالا بذار جواب سوالمو خودم بدم ۱۰ تا ات ...

من اهمیتی واسم نداره چی باعثش شده فقط میگم در طول هفته یه پول مفت به دست میارم. 

تجزیه و تحلیل نمیکنی پس چرا خرید میکنی و میفروشی از روهوا؟ حالا بذار جواب سوالمو خودم بدم ۱۰ تا ات ...

دقیقا از رو هوا میخرم و میفروشم. فقط یه لحظه به قیمت ها نگاه میکنم میخرم 

سیگنال میگیری برا خرید و فروش ؟

سلام. نه فقط یه لحظه روند ها رو نگاه میکنم و میخرم. البته الان یه چند روزه رفتم تو فارکس خیلی بهتر از ارزهای دیجیتاله