2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

۲ ساله داره زجرش میده گوشی رو ازش گرفت خانوادشم ک هیچ همه ش کتک..

پس چجوری گوشی داره نت داره اومده سایت تاپیک زده؟

به نظر من شوهرش دوسش داره 

اگه یه مرد دیوونه عصبی بود یا یه بلایی سر این میاورد یا سر اون یارو 

پس چجوری گوشی داره نت داره اومده سایت تاپیک زده؟ به نظر من شوهرش دوسش داره  اگه یه مرد دیوونه ...

گوشی رو برای مدرسه دخترش دادن فقط هم ایتا داره

دوسش داشت انقد اذیتش نمیکرد

باور کن بعضیا باید کتاب آسمانی بدن بیرون اینقدر که آگاه و جامع الاطراف هستن.طرف خودش پشیمونه اومده ت ...

دقیقا

بیچاره دوساله توی گناهش مونده عذاب وجدان افسردش کرده

فک کرده بیاد اینجا بگه کمی دلداریش میدن بلکه حالش بهتر بشه

اما با چشم گریون و حال بدتر رفت

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
گوشی رو برای مدرسه دخترش دادن فقط هم ایتا داره دوسش داشت انقد اذیتش نمیکرد

خیانت دیده معلومه براش سخت و سنگین 

خیلی مردها حتی اونایی که ظاهر موجه دارن وقتی خیانت ببینن یه حرکت خیلی بد میزنن یه بلایی سر خودشون بیارن یا اون مرد یا گاهی زنشون 

همین که این کارها رو نکرده نشون میده این داره اغراق می‌کنه 

خودش هم تو بد بودن رابطه شون و اختلافاتشون مقصر بوده

دوستان واقعا خیانت به مردی که خودش خائنه و این بدبخت و کتک میزنه ، اینقدر بده که انقدر قضاوت میکنن؟خیانت و اون مرد اول نکرده که زندگی این زن و به اسم ازدواج جهنم کرده؟

خیانت بی آبرویی و هزارتا بدی دیگه داره واسه این خانم ، ولی نمیشه گفت همچین مردی حقش نیست

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

پس چجوری گوشی داره نت داره اومده سایت تاپیک زده؟ به نظر من شوهرش دوسش داره  اگه یه مرد دیوونه ...

اگه میکشتش هم که عاشقش بود 

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را