2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی خوبه برای گرمی معده؟

دمنوش بومادران عاااالیه ،طعمش تلخه ولی به مرور زمان عادت میکنی منکه تلخیشم برام‌ خوشاینده ( فقط با خرما بخور فشارت نیفته) .

ناشتا هر صبح چای دارچین طبیعی ( نه سوپرمارکتی که معلوم نیست چه اشغالی توش ریختن ) هر روز صبح با عسل طبیعی

یا دمنوش زردچوبه طبیعی هم عالیه.

بادام درختی خام

جعفری 

ناشتا جویدن سیاهدانه با عسل طبیعی

شیره انگور طبیعی و ارده کنجد در صبحانه

مویز هم عالیه 

فعلا اینا به ذهنم رسید

شما ازش مشاوره گرفتی؟ چطوریه؟ هزینش چقده؟

ن من تاپیکشو دیدم گفت برید ببینید فککردم راه حل گذاشته ک دیدم نوشته پول بزنید مشاوره بدم بیخیال شدم  چون من اینجوری اعتماد نمیکنم  

همه چی ازاده هر چی و هر قدر میخوای بخور

فقط اول ببین سگ و گربه و پرنده ها میخورن یا نه

به هیچ عنوان ایستاده چیزی نخور حتی یک دونه تخمه

اول بشین بعد بخور

سه وعده غذا تو بکن پنج وعده

تا میتونی مسیرها رو پیاده برو

سر جمع حداقل روزی نیم ساعت پیاده برو

بجای اینکه از من بپرسی یعنی چی

یک هفته عمل کن و هفته اینده سوالی داشتی در خدمتم

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر
2790
2778
2791
2779
2792