2777
2789
۱۶ سالگی اول راهه  حتی اگر از صفرم شروع کنی بازم یه عالمه وقت داری و دیر نیست فقط کاری کن این ...

کاش تو ۲۰ سالگی هم نداشتیم 🗿🚬

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

جز اینکه الان درستو بخونی چ گوه دیگه ای باید میشدی

آخه تو مدرسم میان میگن شما میخونینن مطمئن باشین هیچ گوهی نمیشین 

به خدا همین پریروز یه مرده از اداره اومده بود همینو میگف

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رییس'جمهوری' رییس'سازمان انرژی'هسته ای   رییس'کل بانک مرکزی رییس'کل برنامه و بودجه رییس'مج ...

والا

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

کاش تو ۲۰ سالگی هم نداشتیم 🗿🚬

کلا هر وقت این حس اومد سمتت به ده سال بعد فکر کن 

یه کاری کن ده سال دیگه به خودت افرین بگی 

هدفت باید مشخص باشه 

اگر تخصص تو کاریه ده سال ازت بهترین متخصص رو در میاره به شرطی که وقت بزاری 

آخه تو مدرسم میان میگن شما میخونینن مطمئن باشین هیچ گوهی نمیشین  به خدا همین پریروز یه مرده از ...

تویی ک بقولا درس خونی، تنبلای کلاس بهت سرمشق میدن؟ 

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
بیشتر ورزشکا خواننده ها کاراشونو از 16 سالگی شروع کردننن

خوب تو هم شروووووع کن! 

کسی زیرپایی نگرفته برات

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

آخه تو مدرسم میان میگن شما میخونینن مطمئن باشین هیچ گوهی نمیشین  به خدا همین پریروز یه مرده از ...

یعنی مستقیم برگشت بهتون گفت شما هیچ گوهی نمیشین یکم عحیبه و اگه اینو گفته اصلا حرفش خوب نبوده  شاید از نظر درس خوندن ضعیف هستین و خواسته خیر سرش بهتون انگیزه بده  شما اول راه هستین میتونین درجهت استعدادهاتون  باهدف گذاریو برنامه ریزیو و تلاشو توکل ان شاالله به جاهای بهتری برسید

خواستی بگی خودت هیچ گوهی نشدی چرا فکر میگنی همه مثل تو عن بی مصرف؟

کاربر اقا { به هیچ کاربری هم درخواست دوستی ندادم تا حالا}
کلا هر وقت این حس اومد سمتت به ده سال بعد فکر کن  یه کاری کن ده سال دیگه به خودت افرین بگی&nbs ...

الان دارم همین کار و میکنم حداقل ۳۳ سالگی مث ۲۳ سالگی نشه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.