۱۶ سالگی اول راهه حتی اگر از صفرم شروع کنی بازم یه عالمه وقت داری و دیر نیست فقط کاری کن این ...
کاش تو ۲۰ سالگی هم نداشتیم 🗿🚬
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
رییس'جمهوری' رییس'سازمان انرژی'هسته ای رییس'کل بانک مرکزی رییس'کل برنامه و بودجه رییس'مج ...
والا
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
بیشتر ورزشکا خواننده ها کاراشونو از 16 سالگی شروع کردننن
خوب تو هم شروووووع کن!
کسی زیرپایی نگرفته برات
#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید
آخه تو مدرسم میان میگن شما میخونینن مطمئن باشین هیچ گوهی نمیشین به خدا همین پریروز یه مرده از ...
یعنی مستقیم برگشت بهتون گفت شما هیچ گوهی نمیشین یکم عحیبه و اگه اینو گفته اصلا حرفش خوب نبوده شاید از نظر درس خوندن ضعیف هستین و خواسته خیر سرش بهتون انگیزه بده شما اول راه هستین میتونین درجهت استعدادهاتون باهدف گذاریو برنامه ریزیو و تلاشو توکل ان شاالله به جاهای بهتری برسید
کلا هر وقت این حس اومد سمتت به ده سال بعد فکر کن یه کاری کن ده سال دیگه به خودت افرین بگی&nbs ...
الان دارم همین کار و میکنم حداقل ۳۳ سالگی مث ۲۳ سالگی نشه
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.