faeze_ghavampoor مدیر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 780 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 21 پست بچه ها من ۸ ماه ب شوهرم خیانت کردم و امشب رابطه مون رو تموم کردم خیلی پشیمونم خیلی 1402/11/20 | 06:45 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faeze_ghavampoor مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 780 رابطت تموم کنو توبه کنو جبران کن و دیگه تکرارم نکن اون گذشته دیگه گذشته مهم اینه دیگه تکرارش نکنی&nb ... همش حس میکنم نباشه کلافه میشم اخه شوهرم خیلی ادم سردیه ولی اینا ب من حق خیانت نمیده
faeze_ghavampoor مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 780 الان ناراحتی فایده نداره دیگه اون کارو تکرار نکن امکان اینکه هواش به سرت بیاد هست ... اون ک نمیاد ولی فهمیدم یه ادم لاشیه و خدا بد جواب کار زشت منو داد من ب شوهرم خیانت کردم اینم ب من
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 همش حس میکنم نباشه کلافه میشم اخه شوهرم خیلی ادم سردیه ولی اینا ب من حق خیانت نمیده اگه می بینی با شوهرت نمی تونی بسازی جدا بشین بهتر از خیانته اگرم نمی خوابن جدا بشین ببین ب کمک روانشناس زوج درمانگر می تونی مشکل بین تون حل کنین...... خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
faeze_ghavampoor مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 780 چرا خیانت کردی عزیزم شوهرت چه چیزی کم گذاشته بود؟ خب من همش دوس داشتم بیرون باشم بی توجه ب زندگیم شده بودم اونم سرد مزاج بود البته منم هستم ولی دوس داشتم یکی باشه بهم محبت کنه
2kaktos عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 2053 اون ک نمیاد ولی فهمیدم یه ادم لاشیه و خدا بد جواب کار زشت منو داد من ب شوهرم خیانت کردم اینم ب من امادگیشو داشته باش که جواب ندی چون تو به خودت قول دادی و توبه کردیاون مردی که دنبال زن متاهل ه لاشیه
faeze_ghavampoor مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 780 امادگیشو داشته باش که جواب ندی چون تو به خودت قول دادی و توبه کردی اون مردی که دنبال زن متاه ... من میخواستم جدا شم و اونم اومد تو زندگیم و بیشتر انگیزه شد ک برم البته بعد سه ماه برگشتم
faeze_ghavampoor مدیر استارتر عضویت: 1402/11/01 تعداد پست: 780 اگه می بینی با شوهرت نمی تونی بسازی جدا بشین بهتر از خیانته اگرم نمی خوابن جدا بشین ببین ب کمک روانش ... ن شوهرم مرد خوبیه فقط سبک های زندگیمون باهم فرق داره شوهرم اهل خیانت و نوشیدنی و مهمونی نیست من دوس داشتم مردی ک میخوامیه کمی اکتیو تر باشه