2777
2789
عنوان

واااجبه توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 27 پست
من همش عکسام رو استوری میرفت و نفهمیدم چی ب چیه اصلا سر نمیارم ازش ترسیدم کلن پاکش کردم برنامشو.. فی ...

وای نه تو اینستا هم‌ اشتباهی دستت نخورده عکستو استوری کنی همون لحظه هم وی ‌پی‌ انت قطع شه عاشقی از یادت بره🥲😂 تازه اسنپ چت واقعی تره اینستا ده برابر فیلتراش غیرطبیعی ترن

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی اکانت کلن قفله؟ از اول قفله؟ 

اره خودت باید پابلیکش کنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگر کسی امروز پول نداشت ممکنه فردا داشته باشه، ولی اگر کسی امروز شرف نداشت، مطمئن باش فردا هم نداره.

بابا نگران نباش استوری نشده بعدم بعد ۲۴ ساعت پاک میشه و اینکه اکانتتو همه ندارن قبلش باید درخواست بد ...

ینی باید درخواست بدن که بتونن استوری مو ببیننن؟؟ رفتم زدم مخاطبین نبینن فقط یه دختره بود محبور شدم اونو بزنم ...حتی نمیتونستم خودمم ببینمش گزینه دیلیت نداشت که بگم ثبت شده

اکانت واگذار شد

وای نه تو اینستا هم‌ اشتباهی دستت نخورده عکستو استوری کنی همون لحظه هم وی ‌پی‌ انت قطع شه عاشقی از ی ...

اکانت جدا برا عکس گرفتن دارم😂💅🏻💔

وا برعکس اتفاقن فیلترای اینستا خیلیییی خوبه وای:) 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
ینی باید درخواست بدن که بتونن استوری مو ببیننن؟؟ رفتم زدم مخاطبین نبینن فقط یه دختره بود محبور شدم ا ...

خب پس استوری نشده اصلا

یه قسمت داره فک کنم ایکونش + هست اونجا لیست مخاطبینت هستن که میتونید به همدیگه درخواست بدید و دو طرف باید اکسپت کنید تا بتونین وارد شید تو چنل هم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب پس استوری نشده اصلا یه قسمت داره فک کنم ایکونش + هست اونجا لیست مخاطبینت هستن که میتونید به همدی ...

😭😭مریضم وقتی دست کار میکنم واقعا

میگم برم یه دفه نصب کنم نگاش کنم هرچند زدم مخاطبین هم نبینن🙈🙈

اکانت واگذار شد

اکانت جدا برا عکس گرفتن دارم😂💅🏻💔 وا برعکس اتفاقن فیلترای اینستا خیلیییی خوبه وای:) 

من فیل‌تر خوشگلام تو اک اصلیم بود یبار اومدم عکس بگیرم دلمم خوش بود نتم خاموشه دیگه اتفاقی نمیوفته بعد یه عکس در یهویی ترین حالت ممکن گرفتم و از شانس قهوه ایم همون رفت واسه استوری اینستا هم که میدونی باید حتما استوری بشه تا بتونی اگه خواستی دیلیتش کنی در غیر اینصورت تو حالت لودینگ‌ میمونه

خلاصه ایندفعه دو ساعت معطل وصل شدن وی‌ پی‌ ان شدم اخرم پیجو‌ واسه یمدت دیسیبل کردم تا آبا از اسیاب بیوفته و اگه احیانا کسی هم همون لحظات اول دیده یادش بره🥲😂💔

نمیگم ف‌یلتراش بدن ولی دیگه خیلی پلنگ‌طورن ادم توقعش میره بالا😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ینی هیشکی نمیتونه استوری کسی رو ببینه تو اسنپ چت هبچ وقت؟؟

ن مگه اینکه خودش تنظیم کرده باشه رو حالت پابلیک و همگانی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من فیل‌تر خوشگلام تو اک اصلیم بود یبار اومدم عکس بگیرم دلمم خوش بود نتم خاموشه دیگه اتفاقی نمیوفته ب ...

واییی فوبیااا😂😭حسه بدیههه!!

😂واسه منی ک زشتم خوبن.. 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔